Louise Markvardsen vil ikke måle sig, men lade sig inspirere af stjernerne | Golf.dk
Louise Markvardsen vil nyde processen og sikre sig, at hun skal nyde golf i rigtig mange år

Foto: Jesper Vinzents

Louise Markvardsen vil ikke måle sig, men lade sig inspirere af stjernerne

13/06 - 2017 | Martin Rahbech

Hvad skal du så lave nu? Et klassisk spørgsmål til alle kommende studenter. Midt i juni bliver Louise Markvardsen student og fuldender en ganske særlig uge, for hun fylder 20 år dagen efter hun bliver student.

- Jeg har nogle meget små jobs på hånden. Jeg vil gerne spille golf og have den frihed i mine jobs til at træne meget. Samtidig vil jeg gerne spille mere i udlandet. Men jeg er ikke så god til planer, så jeg vil se, hvad der sker, fortæller Louise Markvardsen til Golf.dk

Som medlem i Smørum Golfklub har hun et par solide spillere at se op til med de tæt på jævnaldrende Nanna Koerstz Madsen på 22 år og Emily Pedersen (nu The Scandinavian) på 21 år.

- Det tog lang tid før jeg tænkte, at de var gode for mig. Da jeg var 14 tænkte jeg, at det var sindssygt så gode, de var, og selvfølgelig prøver jeg at måle mig lidt med dem. Men jeg skal passe på med at måle mig med dem, fordi de er så vildt gode. Men jeg søger inspiration hos dem, og jeg omgås dem jo lidt, og jeg har også snakket individuelt med dem særligt omring divisionskampene omring hvordan de ser sig selv, fortæller Louise Markvardsen.

Hun spillede i weekenden DGU Elite Tour II på Barløseborg Golf Klub, og hun vandt efter omspil med Cecilie Bofill, da hun holede fra fire meter for birdie på 18. hul på først omspilshul og vandt turneringen.

- Der var ret mange spillere væk, og det vil nogen nok se som en mindre stærk turnering, men jeg vandt og viste, at jeg godt kan. Det tager jeg med videre. I sidste uge blev jeg nummer tre ved Wiibroe Cup i Helsingør, og jeg er inde i en god periode, siger Louise Markvardsen, der har et par turneringer på programmet.

- Jeg skal spille German International, og jeg har altid set frem til at spille DILAC i Silkeborg. Nu er jeg så nummer to på reservelisten, så jeg må se, om jeg kommer med. Men jeg har en meget fri plan, siger Louise Markvardsen.

Omspil på Barløseborg Golf Klub var ikke reserveret for damespillerne ved DGU Elite Tour. Også Sophia Carlsen vandt efter omspil DGU Elite Tour II piger over Marie-Louise Tommerup.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer