Louise Markvardsen fører an i Tyskland | Golf.dk

Louise Markvardsen fører an i Tyskland

16/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der er blevet præsteret masser af flotte danske resultater i German International Ladies' Amateur Championship. Senest blev Karen Fredgaard nummer to og Sofie Kibsgaard nummer fire i 2018. Nu kan der være nye topresultater på vej til de danske landsholdskvinder. 

På første runde af årets udgave lagde Louise Markvardsen sig helt i front. Turneringen spilles på Hamburger Golf Club, og kun tre spillere var under par torsdag. 21-årige Markvardsen fra Smørum lavede seks birdies på vej mod en runde i 68 slag, -3, og det giver hende to slags forspring ned til Magdalena Maier og hjemmebanespilleren Christin Eisenbeiss.

Markvardsen er ikke den eneste dansker med fremme syd for grænsen. Line Toft Hansen spiller sin første turnering tællende til verdensranglisten siden september, og hun kom glimrende fra start med en runde i par. 

Tre birdies og tre bogeys blev det til, og det giver spilleren fra Hillerød del i fjerdepladsen.

Kibsgaard er kun et slag efter på 12. pladsen, mens Nicole Bonde Lørup er nummer 19 i +2.

I +3 finder man Marie Lund-Hansen på 30. pladsen. Fie Olsen er nummer 37 efter en 75'er.

Alle har de fået et fint udgangspunkt for at spille med om topplaceringerne. Det ser lidt sværere ud for Cecilie Finne-Ipsen og Smilla Sønderby, som er henholdsvis +7 og +8 og uden for top-70 blandt de 120 deltagere.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer