Line Toft tilbage fra skade og tilbage nær toppen | Golf.dk

Line Toft tilbage fra skade og tilbage nær toppen

18/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Nogle golfspillere skal bruge tid til at finde svinget og til at opbygge selvtillid. Form er en trappe, og man når til tops et lille skridt ad gangen. For andre er form noget, der kommer pludseligt eller bare er der.

Der er ingen tvivl om, hvilken kategori Line Toft Hansen falder ind under. Den 19-årige med hjemmeklub i Hillerød har haft store håndledsproblemer i lang tid, og derfor er det blevet til alt for lidt golf de seneste par år.

Siden sensommeren 2017 har hun kun deltaget i én turnering tællende til verdensranglisten, Turkish International Amateur i september sidste år, og der blev det til en andenplads.

Denne uge er Toft Hansen så i kamp igen, og manglen på turneringsrunder viser sig igen ikke at være et problem. Halvvejs gennem German International Ladies' Amateur Championship er hun alene på andenpladsen.

Der er kun to spillere under par efter 36 huller på Hamburger Golf Club. Hollænderen Anouk Sohier fører i -3, og Toft Hansen er kun et enkelt slag efter.

På anden runde lavede den tidligere danmarksmester for juniorer seks birdies. Hun var fem under par efter 15 huller og på vej mod dagens laveste runde, men afslutningen blev en smule skuffende med tre bogeys for en 69'er. 

Det var én af kun fire runder bedre end 70 slag på andendagen, og den gør, at Toft Hansen går ind til weekenden to slag foran spilleren på tredjepladsen.

Hun er ikke den eneste dansker, som kan få en rolle at spille i afgørelsen af turneringen. Marie Lund-Hansen (70) og Sofie Kibsgaard (72) er på syvendepladsen, og der finder man også Louise Markvardsen. 

Efter torsdagens spil var Markvardsen på førstepladsen, men en 68'er blev fulgt op med en runde i 76 slag for at falde ned til +2 samlet.

Fie Olsen brugte 73 slag og er på 23. pladsen i +6, et slag foran Cecilie Finne-Ipsen (71) og Smilla Sønderby (70) på 35. pladsen.

Nicole Bonde Lørup runder den danske delegation af midt i feltet på 63. pladsen i +11.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer