Lexi vinder årets anden titel | Golf.dk
Lexi Thompson sluttede samlet 19 under par og vandt for niende gang i karrieren på LPGA.

Foto: Getty Images

Lexi vinder årets anden titel

10/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

En førerbold med Lydia Ko og Lexi Thompson er altid et appetitvækkende scenario. Begge har hentet tonsvis af succes i en ung alder, men den er opnået på meget forskellig vis. Kos korte spil var en bærende årsag til, at hun indtog førstepladsen på verdensranglisten i mere end halvandet år, mens Thompson drager fordel af enorme drives.

Det gjorde hun på tredje og sidste runde af Indy Women in Tech Championship, hvor Thompson gennemsnitligt var 50 meter længere fra tee end Ko. Da hun samtidig formåede at efterligne Kos stærke våben, endte det med en sejr på fire slag.

De to lå lige efter otte huller, men ved hjælp af elegant kort spil klarede den 22-årige amerikaner de sidste 10 huller i -3 med fem birdies og to bogeys. For Ko var der ingen vej tilbage efter en doublebogey på hul 11, og hun måtte tage til takke med andenpladsen efter en runde i par.

Ko er stadig uden sejr i 2017. For Thompson var det sæsonens titel nummer to. Hun har også fem andenpladser og går ind til årets sidste major som nummer to i verden.

En del af Brickyard Crossing Golf Club ligger inden for motorbanen, hvor der årligt køres det traditionsrige Indy 500, og Thompson fejrede sejren og de 300.000 dollars som racerkørerne har for vane med en tår mælk, resten i håret og en æresrunde i en hurtig bil.

Det blev en mindre festlig lørdag for de to danske finalister. Nanna Koerstz Madsen tabte 12 placeringer med en runde i par og sluttede på en delt 42. plads. Faldet til trods får hun 8.421 dollars med fra Indianapolis.

Nicole Broch Larsens 76 slag sendte hende ned til 71. pladsen i +1, seks slag efter sin landsmand.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer