Laver hole in one og scorer 1 million dollar | Golf.dk
Fire spillere lavede i torsdags hole in one på Pine Hills Country Club i Wisconsin, USA. Ted Andersons (tredje fra venstre) var en million dollar værd.

Foto: Pine Hills CC Facebook

Laver hole in one og scorer 1 million dollar

19/09 - 2018 | Henrik Søe

Hvad er chancen for at lave en hole in one, hvis du får en million dollar for at gøre det? Nej vel. Det sker kun på film og i folks vildeste fantasier.

Og så for Ted Anderson.

Den 50-årige Ted Anderson er en helt almindelig og virkelig mand fra USA, som forleden slog sit livs slag på det helt rigtige tidspunkt. Nærmere bestemt torsdag aften på Pine Hills Country Club i Wisconsin, hvor der er tradition for at medlemmer, som i forvejen er i med klubbens hole in one-klub, får en middag og en turnering til deres ære, når de laver endnu en hole in one.

Torsdag var det Reed Schmitts hole in one, der skulle fejres, og Schmitt havde i dagens anledning købt en hole in one-forsikring. Det betød, at de fem spillere, der kom tættest på flaget på banens par 3-huller alle senere på aftenen fik en ny chance på banens 9. hul - et 152 meter langt par 3-hul. Med den lille twist, at der nu var en million dollar i hole in one-præmie.

Utroligt nok sørgede tre af spillerne for at booke billetten til million-chancen ved at lave hole in one undervejs i turneringen. En af de to sidste pladser gik til Ted Anderson, der på et af par 3-hullerne havde slået sit slag op til en god meter fra hullet.

Anderson, der spiller i hcp 7,1, var første mand til at slå foran de mange mennesker, der havde samlet sig ved hullet. Og han havde gemt sit bedste slag til det helt rigtige tidspunkt.

- Jeg satte et godt sving på et 6-jern. Da jeg ramte den, tænkte jeg, at den bliver ret god. Bolden slog ned bag hullet og startede med at rulle tilbage. Jeg kunne høre en summen fra tilskuerne og så gik den i, og folk gik amok,  fortalte Ted Anderson efterfølgende til Wisconsin.golf.

Se videoen af slaget her.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer