Lasse Jensen spiller sig op som det danske håb | Golf.dk
Lasse Jensen kæmpede sig gennem en vindblæst dag i Himmerland.

Foto: Brian Rasmussen

Lasse Jensen spiller sig op som det danske håb

25/05 - 2019 | Kasper Ørkild

Lørdag gik danske Lasse Jensen en 69’er for anden dag i streg ved Made in Denmark. Dermed er han samlet tre slag under par og ligger til at være den bedste af weekendens fem danskere inden finalerunden.

- Det er glædeligt, men det er også sørgeligt, at vi ikke fik nogen af de andre gode golfspillere med til weekenden og til at trække nogle folk derud. Inklusiv mig selv ville det være fedt at have nogen med helt fremme og være med om sejren. Men jeg prøver bare at køre videre for mig selv, siger Lasse Jensen.

De to runder - hver i to slag under par - er på trods af svære vejrforhold ved Gatten, hvor vinden gør banen udfordrende på Himmerland Golf & Spa Resort.

- Jeg spillede rigtig solidt på de svære huller, og jeg formåede at lave birdie på dem, som vi kan kalde birdie-hullerne - par 5-hullerne og hul 14. Så prøvede jeg at holde mig i par for resten af hullerne. Jeg synes, at det var ret stabilt over hele linjen, så jeg var glad for at komme rundt under par igen i dag, siger den 34-årige.

Vinden fortsætter med at spille en stor rolle i det nordjyske, og dermed kan danskerens runde vise sit fulde potentiale i takt med, at spillerne rammer klubhuset.

- Vinden fortsætter jo med at være ret kraftig. Jeg kan bestemt se, at jeg rykker frem på at skyde under par. Hvis man er under par i dag, så har man spillet god golf, siger Lasse Jensen.

I skrivende stund er Jeff Winther fortsat i gang og kan med et par birdies placere sig som bedste dansker inden søndag.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer