Lasse Jensen griber chancen i England | Golf.dk
Lasse Jensen er nummer 213 på Order of Merit og har mulighed for at klatre op ad listen denne uge i England.

Foto: Getty Images

Lasse Jensen griber chancen i England

09/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

På entrylisten står Lasse Jensen stadig noteret under den røde streg som tegn på, at han ikke klarede den med i British Masters, men et sent afbud skabte plads i feltet i den pengetunge turnering på Hillside Golf Club nord for Liverpool.

Sådan er libet ofte for en spiller i yderkanten af europatouren, og når det er småt med spillemuligheder, gælder det om at slå til, når chancen byder sig.

Det gjorde Jensen på første runde. Seks birdies blev det til på vejen mod en runde i -4, og det giver en delt 10. plads.

Der er hele fem slag op til Matthew Jordan, der også må siges at have grebet chancen. Englænderen spiller med på en invitation og fejrede det med at sætte ny banerekord i 63 slag.  

Den 23-årige lokale spiller gik en fejlfri runde og fører med to slag ned til landsmanden Matt Wallace og svenske Marcus Kinhult.

- Jeg fik en invitation, hvilket jeg er meget taknemmelig for, baare det at have muligheden. Jeg er ret tæt på mit hjem, jeg bor derhjemme, så jeg har været i stand til at hvile godt, sagde Jordan, der samlet set har spillet 10 turneringer på challengetouren og europatouren.

Søren Kjeldsen måtte trække sig med en rygskade for to uger siden. Han har ikke klaret et cut siden femtepladsen i Abu Dhabi. Men trods modgangen fandt han det gode spil frem torsdag. Det blev en runde med kun syv pars. Der var også syv birdies på scorekortet, og samlet kom han rundt tre under par. Det giver en foreløbig 21. plads.

Joachim B. Hansen måtte nøjes med en runde i par og er nummer 66 i stillingen, mens Jeff Winther er tre over par og på en delt 126. plads.

Link til stillingen 

User Comments:

  • Turnering på LPGA?

    10/05 - 2019 | Erling Torben Mørk

    Jeg venter på, at det går op for golf.dk, at British Masters IKKE er en turnering på LPGA, som det synes at fremgå af jeres turneringsoversigt. Manglende omhu?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer