Lasse Jensen glad efter topresultat | Golf.dk

Lasse Jensen glad efter topresultat

05/02 - 2017 | Andreas Hartø og Claus Rødgaard Thomsen

En imponerende 65’er i Dubais ørken fuldender det foreløbige danske højdepunkt i den spæde golfsæson 2017.

Lasse Jensen er manden bag bedriften, en delt 3. plads ved Omega Dubai Desert Classic. Golf.dk fanger ham kort efter på en telefonforbindelse til Dubai, som er elendig. I hvert fald i forhold til Lasse Jensens humør, som er strålende.

- Det er fedt at have gået dagens bedste runde, lyder det fra en glad dansker.

Han har yderligere grund til at være glad, da hans lille familie er sammen med ham i Dubai.

Hans lille datter, Ella, har lige været ved at vælte en kuffert ned over sig. Mens Lasse Jensen taler med Golf.dk, er hun i gang med at spise farmands badesandaler.

Men da Lasse Jensen i denne uge kommer hjem med en check på godt 138.000 euro er der helt sikkert til nye badesandaler, hvis det skulle blive nødvendigt. Checken er Lasse Jensens næststørste nogensinde.

Den kom lidt ud af det blå, da Lasse Jensen indtil videre havde misset alle fire cuts i 2017-sæsonen, der begyndte tilbage i december 2016.

I Mellemøsten havde han misset cuts i både Abu Dhabi og Qatar lige før Omega Dubai Desert Classic.

- Jeg havde feber i Abu Dhabi. Men min træner Thomas Larsson var sammen med mig i Qatar, og jeg fandt noget godt i den uge. Det er hele tiden basics, vi arbejder på, fortæller Lasse Jensen til Golf.dk.

Der har været rigeligt med blæst i Dubai i denne uge. Lasse Jensen var heldig med sine starttider.

- Jeg ved udmærket godt, at jeg var på den gode side af drawen. Men derfor ikke givet, at man laver et godt resultat, siger han.

Den 32-årige nordsjællænder ser nu ud til for alvor at have bidt sig fast på europatouren. Efter en god sæson i 2016, kan han nu komme ind i langt flere turneringer end bare sidste år.

Han har også fundet en ro, der har forplantet sig til hele hans spil.

- Det handler om tålmodighed og om at kende sin besøgstid. Det er bare svært at præstere hver eneste uge, siger han.

Lasse Jensen nævner sin eagle på 13. hul som et godt eksempel på sin ændrede attitude, i og med han nu spiller med langt mindre frygt end tidligere.

- Det var et hurtigt putt, som jeg egentlig tænkte på, at jeg bare ville lagge tæt på hullet. Men da jeg stod over bolden ændrede jeg mindset og besluttede at gå efter den, fortæller han.

Selvom hans præmiecheck fra Dubai ikke er helt så stor, som den han vandt ved Nordea Masters i Sverige i juni, er hans delte 3. plads i Dubai måske alligevel et større resultat. Feltet i Dubai er nemlig stærkere. Denne uge var det kun superstjernerne Sergio Garcia og Henrik Stenson, der var i stand til at slå Lasse Jensen.

Sin gode form og positive mindset tager han forhåbentlig med sig i flyveren til Malaysia. Her er Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard det danske islæt i et felt, der skal kæmpe om en endnu større præmiesum end i denne uge i Dubai.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer