Lang dag sender Kjeldsen og Bjørn i finalen | Golf.dk
Thomas Bjørn kan se frem til to finalerunder på den spændende, nydesignede Wentworth West Course, han selv har haft en finger i spillet med

Foto: Getty Images

Lang dag sender Kjeldsen og Bjørn i finalen

26/05 - 2017 | Martin Rahbech

Ingen brænder den nydesignede Wentworth West Course af. Det lover godt for en spændende finaleweekend ved BMW PGA Championship, hvor Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn har spillet sig ind. De spillede begge banen i -1, og det var en god runde på en lang dag, som man fra arrangørernes side havde planlagt, da alle skulle starte ud fra første tee.

Søren Kjeldsen var ude tidligt på dagen, og han spillede sin runde i -1, og det var han ganske godt tilfreds med.

- Jeg kæmper stadig rigtig meget med det lange spil, og jeg ved ikke helt, hvad der kommer ud. Så der var en masse dårlige slag. Det er derfor, jeg træner så meget i det korte spil, og der er dage, hvor man skal holde sammen på det og én under i dag en fantastisk score i forhold til hvordan jeg spillede, sagde Søren Kjeldsen til ViasatGolf.

Med sin total i -2 er der fem slag op til fronttrioen Francesco Molinari, Scott Jamieson og Thomas Pieters.

Thomas Bjørn var ude i en af dagens sidste bolde, og han balancerede på kanten af cuttet sammen med Lasse Jensen.

Men Bjørn slog til med en birdie på 18. hul, og det rykkede ham i sidste øjeblik ind i finalevarmen på en delt 52. plads med 15 spillere i +2.
For Lasse Jensen var det med til, at han med efter en anden runde i +2 og en total i +3 endte på 67. pladsen ét slag fra cuttet sammen med yderligere 14 spillere i den tætte kamp om finalepladserne.

Thorbjørn Olesen revancherede sig stærkt fra sin første runde og gik fra 78 til 70 slag, men sluttede på 83. pladsen i +4.

Lucas Bjerregaard havde en barsk dag og spillede sin anden runde i 82 slag og endte på 140. pladsen i +11.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer