Landsholdsspillere vandt over hele linjen | Golf.dk
Cecilie Leth-Nissen var sammen med Jamie Tofte Nielsen en tur på årets British Open-bane for at spille Duke of York

Foto: Lisbeth Riggelsen

Landsholdsspillere vandt over hele linjen

05/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Weekenden blev en stor succes for de danske landsholdsspillere, da der landet over blev kæmpet om DGU Elite Tour II. 


Hjemme fra college for sommeren tog Marie Lund-Hansen fra Sønderjylland sig af sejren i Helsingør. Den 22-årige damelandsholdsspiller var et slag efter Puk Lyng Thomsen og Rikke Svejgård Nielsen inden finalerunden i Wiibroe Cup, men i førerbolden kunne Lund-Hansen se medspillerne hver sætte fire slag til på de første ni huller.

Det bragte Lund-Hansen i front og da hun præsterede en eagle på sidste hul, kom sejren - hendes første i DGU Elite Tour siden 2015 - til at blive på tre slag ned til de to forfølgere. Tredje runde spillede hun et slag under par, og det samme var tilfældet for vinderen hos herrerne på samme bane.

Christoffer Max fra observationstruppen lagde sig i front med en åbningsrunde i 65 slag og kørte sejren hjem med to 70'ere. I -8 sluttede Max to slag foran Frederik Kjettrup, som blæste til angreb under de afgørende 18 huller, hvor han lavede otte birdies og en eagle og skrev under på en 66'er, -5. Sådan en leverede Victor Sidal Svendsen også for at tage tredjepladsen i -5.

Pigernes slag blev udkæmpet i Midtsjælland, og der var Cecilie Leth-Nissen i særklasse. Mens lillesøster, Amalie, leverede et toresultat i German Girls' Open, gik 16-årige Cecilie runder i 75, 74 og 72 for en samlet score i +8 og en sejr på otte slag ned til Malene Meldgaard Arildsen på andenpladsen. Freja Ekman lavede to birdies på de sidste fire huller og sluttede på tredjepladsen i +17.

Christian Gregersen fra Odensen Eventyr er del af landsholdets udviklingstrup, og i Løgstør viste han, hvor meget han har udviklet sig, da han sejrede efter tæt kamp til det sidste i drengenes Elite Tour II. 

Med en finalerunde i -1 vandt Gregersen med en samlet score i +7, et slag foran Philip Nilsson og med to ned til Mads Laage på tredjepladsen. Der var kun tre slags forskel på de seks første i slutstillingen.

Resultatet hos damer og herrer
Resultatet hos pigerne
Resultatet hos drengene

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer