Landsholdsspiller diskvalificeret efter superrunde | Golf.dk

Landsholdsspiller diskvalificeret efter superrunde

29/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Thomas Bjørn og Søren Hansen er blandt de profiler, som gennem tiderne har vundet herrernes Furesøpokal. Det står allerede klart efter første runde, at Jamie Tofte Nielsen ikke får føjet sit navn til listen - i hvert fald ikke i 2019. Det til trods for, at drengelandsholdsspilleren var rundt i imponerende 68 slag.

Den 17-årige fra Søllerød lavede en eagle, tre birdies og to bogeys for en runde i -3. Den score kunne kun landsholdskollegaen Andreas Skov Olesen matche.

Desværre lavede Tofte Nielsen en bogey på sit 15. hul, og på scorekortet var der noteret en par. Det var spilleren selv, som gjorde opmærksom på fejlen, som førte til diskvalifikation. 

Det efterlader Næstveds Skov Olesen alene tilbage i front for turneringen. Han fører med tre slag ned til Theis Poulsen fra Smørum. Nicolaj Søberg, ligeledes fra Smørum, deler tredjepladsen i +1 med Helsingørs Jonas Breum Andersen.

I damerækken lagde Christina Thouber, Kokkedal, og Fie Kjærgaard Olsen fra Hillerød hver ud med en runde i +3. De deler førstepladsen et slag foran Natacha Høst Husted på tredjepladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer