Landsholdslejr i Girona - se billederne | Golf.dk
Gustav Frimodt, Andreas Hillersborg og Kristoffer Max sammen med herrelandstræner Thomas Kiel Larsson.

Foto: Rasmus Baaner

Landsholdslejr i Girona - se billederne

07/03 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Den anden af forsæsonens to træningslejre for det danske landshold er undervejs på PGA Catalunya i Girona, en times kørsel nord for Barcelona.

Her er spillerne i gang med at finpudse deres spil, inden turneringssæsonen for alvor går i gang. Indtil de rejser hjem i weekenden, skal de hver dag igennem et program, hvor der trænes fysisk og teknisk og hvor de løbende bliver evalueret.

Se billeder fra tirsdagens træning

I år skal det danske drengelandshold forsvare den EM-guldmedalje, som de hev hjem på La Manga i juli. Nogle af de spillere overgår i år til herrelandsholdet, hvorfor nye kommer til at træde til.

Men for såvel herrer som damer ligger der endnu en stor opgave forude, idet 2018 er VM-år. Det er i Irland, at VM skal afvikles til september. Her skal damerne forsvare den flotte fjerdeplads, som blev spillet i hus i Mexico i 2016.

Spillere som Rasmus Højgaard og Puk Lyng Thomsen er ikke med på lejren, men det skyldes, at de er udtaget til at repræsentere Europa i henholdsvis Bonallack Trophy og Patsy Hankins Trophy, hvorved de er med til at sætte streg under det høje niveau hos Danmarks amatører.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer