Lübker genåbner til 2018-sæsonen | Golf.dk
Lübker Golf Club er gået konkurs, men banen åbner alligevel til sæsonstart.

Foto: PR

Lübker genåbner til 2018-sæsonen

06/03 - 2018 | Pressemeddelelse

Der er godt nyt til medlemmerne af den konkursramte Lübker Golf Club og stedets mange greenfeegæster, der ikke behøver at frygte for mulighederne for at spille golf på et af Danmarks absolut bedste golfanlæg i 2018.

Da Lübker Golf Club i januar måtte indgive konkursbegæring, betød det en midlertidig lukning af golfanlægget, mens resten af resortet med wellness, fitness og restaurant kunne fortsætte driften uafhængig af golfklubben.

Men nu gør Lübker Golf Resort klar til at tage imod både tidligere og nye medlemmer og greenfee-spillere, når sæsonen indledes omkring 1. april.

Det er resortejeren Carl Aage Nielsen, der har besluttet at genåbne golfanlægget for spil i hele 2018-sæsonen. Det vil ske i privatregi af Lübker Golf Resort, der er parat til at udstede DGU-medlemskort til medlemmerne af den tidligere golfklub.

Beslutningen er truffet, efter at medlemmerne af alle tre grundejerforeninger på resortet har vedtaget en sammenlægning af foreningerne. Dette var en forudsætning for, at resortet i samarbejde med en intern nedsat arbejdsgruppe blandt grundejerne kan arbejde videre på færddiggørelsen af en ny frivillig resortaftale, som skal sikre en videreudvikling i resortet.

- Målet på længere sigt er at arbejde for en ny foreningsdrevet golfklub på stedet, men 2018 bliver et mellemår, hvor det er resortet, der driver golfanlægget med assistance fra en styregruppe bestående af medlemmer fra den tidligere klub inklusiv formanden Thomas Kylling og Morten Thuen fra pro-shoppen, siger Carl Aage Nielsen, der appellerer til opbakning fra klubbens medlemmer.

- En succesrig drift af golfanlægget i 2018 forudsætter opbakning fra såvel de tidligere medlemmer af golfklubben som hus- og grundejere i resortet. De skal blot gentegne deres medlemskab i den private ”klub” på de samme økonomiske betingelser som hidtil, og så skal vi have igangsat arbejdet med dels at rekruttere nye medlemmer, dels at skaffe sponsorer og arrangementer, så det er muligt at sikre økonomien og opretholde det høje kvalitetsniveau, som både medlemmer og greenfeegæster er forvænt med, siger Carl Aage Nielsen.

- Fra resortets side glæder vi os først og fremmest over, at vi nu har mulighed for at komme videre. Vi vil derfor fokusere vore kræfter på at skabe et rigtigt attraktivt og økonomisk bæredygtigt resort – i samarbejde med den store majoritet af positive og konstruktive grund- og boligejere.

 

 

User Comments:

  • Stor glæde

    15/03 - 2018 | Finn Orloff Møller

    Det ville være rigtig trist såfremt banerne ikke igen var blevet åbnet for sæson 2018, så der kunne spilles på jeres vidunderlige anlæg. Derfor stor glæde driften nu fortsættes.... Glæder mig til at vende tilbage!!! Finn Orloff Møller

  • Simpel hen bare klasse , at

    08/03 - 2018 | Jimmy Angel

    Simpel hen bare klasse , at den åbner igen...!! sku nok det bedste der findes i Danmark.. alle tre sløjfer..... super baner

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer