Lørdag i Himmerland - flyttedag i solskin | Golf.dk
Thorbjørn Olesen har kæmpet hårdt på hul 18 i år, men han er ikke den eneste, der har haft det svært på hullet.

Foto: Jens Morten

Lørdag i Himmerland - flyttedag i solskin

25/05 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Jeff Winther går på banen klokken 11.05. Tyve minutter senere er det Martin Leth Simonsen, der slår sit første slag. De to skal levere varen, hvis vi skal have færten af en dansk sejr inden i morgen.

Her er nogle af ting, vi ser frem til at opdage i dag.

  • Moving day. Hvem flytter sig? Her tænker vi især på de fem tilbageværende danskere, men også på alle de andre spillere i feltet. Ryder Cup-spillere som Victor Dubuisson, Oliver Wilson, Edoardo Molinari og Thomas Pieters kan spille sig frem i kampen om sejren.

  • Kan vejret trække publikum? I Himmerland snakkes der om, at stemningen på hverdagene måske ikke helt har kunnet leve op til de foregående år. Vejret og den lunkne, samlede danskerindsats har ikke hjulpet. I det mindste skinner solen i dag. Får vi landskampsstemninge på Himmerland Hill.

  • Kan vi få tre dage i træk med hole-in-one? Torsdag lavede Martin Leth Simonsen hole-in-one på hul 16, og fredag gjorde Sebastian Söderberg det samme. Det er aldrig sket før, at der har været hole-in-ones på hinanden følgende dage ved Made in Denmark. I dag kan stimen udvides til tre dage.

  • Hvem bliver dagens ofre for det svære hul 18, hvor katastrofer tilsyneladende altid lurer. Thorbjørn Olesen er hullets mest højprofilerede offer. Han har lavet triple bogey på hullet to gange. Men Shubhankar Sharma har præsteret en snemand på hullet, mens Renato Paratore, Darren Fichardt, Dimitrios Papadatos, Elias Bertheussen og Jacques Kruyswijk alle har lavet triple bogeys på hullet præcis lige som Thorbjørn.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer