Lær Ryder Cup-spillere bedre at kende | Golf.dk

Lær Ryder Cup-spillere bedre at kende

23/09 - 2016 | Claus Rødgaard Thomsen

Rory McIlroy: Verdens bedste i det lange spil, når han er kørende. På toppen er han i stand til at slå feltet med flere længder. Er med sine fire majors den største stjerne på Europas hold. Han har vundet europatourens pengeliste tre ud af de sidste fem år. Når han ikke er på toppen, er det som regel fordi putteren svigter.

 

Lee Westwood: Fantastisk tee til green spiller, der altid leverer ved Ryder Cup. Han chipper og putter ikke specielt godt, hvilket formentlig er forklaringen på, at han aldrig har vundet en major. Enorm stabilitet. 12 af de sidste 20 sæsoner har han ligget blandt de ti bedste på den europæiske pengeliste, som han vandt i både 2000 og 2009.

 

Thomas Pieters: Ung og langtslående. Er nummer 16 på europatourens statistik for driving distance. Han er varm for tiden. Har vundet tre turneringer på europatouren siden sommeren 2015. 

 

Brandt Snedeker: Slår kort og skævt. Men når han putter godt, er han en af verdens allerbedste på green. Han ligger nummer 77 på PGA Tour i driving distance og kun nummer 114 i fairwaytræf. Når han samtidig er blandt de 25 bedste spillere i verden, siger det alt om, hvor god han er i det korte spil.

 

Zach Johnson: Han er en kortslående spiller, men utrolig præcis, disciplineret og en dygtig putter. Prøver sjældent de magiske slag, men spiller inden for sine egne rammer og kun sjældent laver han fejl. Han er kun nummer 170 på listen over de længstslående på PGA Tour, men han har vundet turnering otte ud af de sidste ti sæsoner. Har vundet to majors. Fantastisk mentalitet, når han er med fremme i en turnering.


Dustin Johnson: Et monster. Den spiller, der slår allerlængst og nu er han også begyndt at præstere i det korte spil og vinde majors. Han har vundet på PGA Touren mindst én gang per sæson i ni sæsoner i træk. I år har han vundet tre gange. Måske USA’s største stjerne lige nu.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer