Kunstig intelligens viser Callaway vejen frem | Golf.dk
Callaway Mavrik

Foto: Callaway

Kunstig intelligens viser Callaway vejen frem

14/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Callaway Golf har introduceret Mavrik, firmaets nye serie af køller og jern. Ved at investere i en ekstra kraftfuld supercomputer har Callaways udviklingsafdeling forbedret evnen til at implementere kunstig intelligens (A.I.) og maskinlæring i designprocessen, og resultaterne af det kan ses hele vejen gennem Mavrik-linjen.

Mavrik drivere

Mavrik driverne er udstyret med Flash Face SS20 arkitektur, designet af A.I., som i samarbejde med den gennemprøvede Jailbreak Technology giver et større område med ultrahøj ball speed. Slagfladen på hver model er udviklet til specifikationerne for hvert køllehoved – størrelse, form, placering af tyngdepunkt og vægtning – for at maksimere længde. Kompleksiteten af hvert Flash Face SS20 design kræver et nyt og stærkere materiale – FS2S titanium – for at tillade, at det ultratynde design kan klare stresset fra boldtræffet. Det nye materiale gør, at Mavrik driverne kan fastholde hurtig ball speed uden at det går ud over køllens struktur. 

Det er ikke kun til designet af slagfladen, at ingeniørerne benyttede A.I. For første gang er teknologien benyttet til at udvikle et indre ribbe-system, som kontrollerer vibrationerne fra træffet mere effektivt, og derved giver en mere tilfredsstillende lyd og feel. Callaways professionelle spillere på touren testede Mavrik under udviklingen, og derfra lød der kun rosende ord om lyd og feel.

Derudover benytter Mavrik driverne flere gennemprøvede teknologier, som er afgørende for den samlede performance – Jailbreak og en T2C Triaxial Carbon Crown. Jailbreak er to tremmer inde i køllehovedet, som forbinder sålen med kronen og genererer hurtigere ball speed, mens den ekstremt lette T2C krone øger MOI og tilgivenhed.

Mavrik fairwaykøller

Seriens fairwaykøller har unikke, A.I.-designede Flash Faces for hvert enkelt loft, som er præcist udviklet til størrelsen, formen og placeringen af køllehovedets tyngdepunkt for at optimere kombinationen af fart og spin. Slagfladen består af C300 stål, som giver ekstra styrke og modstandskraft. Fairwaykøllerne er også udstyret med Jailbreak Technology. 

Mavrik drivere og fairwaykøller kommer i tre modeller: Standard, Sub Zero og Max for at give hver type spiller en mulighed. Standard-modellen appellerer til en bred vifte af spillere, Sub Zero tilbyder en bemærkelsesværdig kombination af fart, begrænset spin og høj MOI, mens Max kombinerer ubesværet launch med en vægtfordeling, som bekæmper en slice.

Mavrik drivere og fairwaykøller kan købes fra 23. januar. Prisen for en driver er 3.999 kroner. En Fairwaykølle koster 2.499 kroner.

Mavrik hybridkøller
I stil med fairwaykøllerne har Callaway benyttet sig af A.I. til at udvikle særskilte slagflader til hvert enkelt loft i Mavrik hybrid-serien for at give optimal længde, spin og launch. Mavrik er den første hybrid fra Callaway med Flash Face, som leverer højere ball speed fra en exceptionelt stor del af slagfladen.

Mavrik hybriderne produceres i tre versioner til herrer og i en til damer. Den største forskel på modellerne er størrelse og form. Standard-modellen er mid-sized med en kantet tå, designet som en glidende overgang fra køller til jern. Max har en lignende form, men køllehovedet er større og tyngdepunktet dybere for højere MOI og mere tilgivenhed. Mavrik Pro har et kompakt hoved med form tættere på en fairwaykølle og en buet sål. Det promoverer en neutral boldflugt, som bedre spillere foretrækker. Damemodellen hedder Max-W.

Hybridkøllerne sættes til salg i Europa sjette februar. Prisen er 1.999 kroner.

Mavrik jern

Hvert enkelt jern i den nye serie har en specialdesignet Flash Face Cup, som genererer markant højere ball speed og mere kontrol. Men det er blot en del af den teknologiske pakke. Callaways gennemprøvede Tungsten Energy Core optimerer Mavrik jernenes ydeevne med tungstenlodder strategisk placeret i køllehovedet for at forbedre udgangsvinkel og boldflugt.

Callaway har også inkluderet de patenterede Urethane Microspheres, som kreerer uovertruffen feel og utrolig fart. Over en million mikrosfærer er strategisk placeret i hvert enkelt køllehoved for at absorbere uønsket vibration og på samme tid maksimere COR. Det resulterer i en enestående kombination af ball speed og fænomenal feel gennem hele sættet.

Brugen af A.I. Har også gjort det muligt for Callaway at forbedre performance i hvert enkelt jern. Slagfladen på de lange jern er designet med henblik på høj launch og fart, mens mellem-jernene er skabt for fart og spin kontrol. I de korte jern er slagfladerne optimeret for spin og præcision for knivskarpe slag efter pinden. 

Mavrik jernene kommer i tre modeller til herrer og en til damer. Standard giver en fremragende kombination af størrelse, fart, tilgivenhed, feel, længde og kontrol. Pro er designet til at appellere til bedre spillere med et kompakt hoved, tyndere sål og toplinje og minimal offset, som gør det nemmere at forme slagene både højre, venstre, højt og lavt. Max kombinerer det største hoved med et ekstremt lavt tyngdepunkt, hvilket gør dem utroligt lette at få i luften med masser af højde og lang carry. Damemodellen hedder Mavrik Max-W.

Mavrik jernene kan købes fra sjette februar. Syv jern koster 6.499 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:2,612,952
 • Unique Visitor:157,170
 • Registered Users:163,069
 • Unregistered Users:31,193
 • Blocked Users:12,431
 • Published Nodes:16,009
 • Unpublished Nodes:307
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:54.236.58.220
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:3,981
  • This week:76,852
  • This month:338,845
  • This year:2,613,449

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk