Kun kæmpeoverraskelse kan stoppe Molinaris store triumf | Golf.dk
Tommy Fleetwood er under maksimalt pres, hvis han skal vinde Race to Dubai

Foto: Getty Images

Kun kæmpeoverraskelse kan stoppe Molinaris store triumf

17/11 - 2018 | Martin Rahbech

Der er meget spænding om sejren ved DP World Tour Championship i Dubai. Men det er mere småt med spændingen omkring den samlede sejr ved Race to Dubai.

Francesco Molinari er sikkert i spidsen på Race to Dubai særligt efter sejrene ved BMW Championship og The Open Championship. Han skal bare blandt de seks bedste, men den eneste konkurrent er Tommy Fleetwood, som skal med i top 5.

Men udsigten for den 27-årige englænder er hård. Han spillede lørdag sin tredje runde i 74 slag (+2) uden birdies, og så droslede han fra sjettepladsen til den delte 24. plads. Her har han med en total i -6 seks slag fra den delte fjerdeplads og otte slag fra førstepladsen.

Francesco Molinari er på 28. pladsen i -5. Så der er lagt op til en vigtig dyst, når finalerunden sættes i gang fra de to duellanter på 9.25 og 9.45 på Jumeirah Golf Estates.
I forhold til sejren ved DP World Tour Championship er det meget tæt. Førstepladsen deles af Danny Willett og Patrick Reed i -14, men der er kun tre slag blandt de ni bedste. Kort før afslutningen på tredje runde delte seks spillere førstepladsen i -12.

- Det føles godt. Jeg føler stabiliteten i mit spil er, hvor det skal være. At have chancen for at slutte chancen for at gå ud og slutte sæsonen og året godt af og vinde en golfturnering og give mig selv et trofæ som en julegave vil være fantastisk, sagde Patrick Reed efter sin runde.

De to danskere i Dubai har en spændende udfordring for at slutte ordentlig af på turneringen og i sæsonen.  Lucas Bjerregaard er i -3 på 38. pladsen og Thorbjørn Olesen på 44. pladsen i par.
 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer