Kulturen rammer bredt i Kokkedal | Golf.dk
Der er guld i luften over de rutinerede spillere i Kokkedal

Kulturen rammer bredt i Kokkedal

19/09 - 2017 | Martin Rahbech

Det var en ganske stærk weekend for Kokkedal Golfklub, da der skulle spilles finalespil hos seniorer, veteraner og superveteraner.
Kokkedal spillede sig hele vejen hos senior og veteraner. De var ikke med i finalespillet hos superveteranerne, men sluttede på tredjepladsen i superveteraners østkreds.

- I Kokkedal har vi plads til alle, og alle kan føle sig velkommen. Vi har en golf manager, Ken Lauritzen, der brænder for klubben og udstråler service med meget stort S året rundt, vi har bl.a. børnegolf fra 4 års-alderen, begynderklub, juniorklub, 60’er klub, dameklub og herreklub, som nogle ildsjæle tager hånd om, og vi har en masse sociale arrangementer, herunder i den velbesøgte Kokkedal Uge hvert år omkring 1. juli. Vi har 9 divisionshold og 9 regionshold. Vi dyrker således både konkurrencen og det sociale.  Bestyrelsen og medlemmerne bakker op om både eliten, bredden og det sociale aspekt. Det skaber en sund kultur i klubben. På holdene er der stor bredde og en sund konkurrence om pladserne. Og en af vores styrker er, at ingen er over holdet, og vi kæmper for hinanden. Vi har hele 3 trænere – Nigel Willett, Nils Rørbæk Petersen og Michael Jacobsen, hvilket gør det muligt for alle spillere at få kvalificeret træning, uanset om du er begynder, breddegolfer eller elitespiller, fortæller eliteudvalgsformand Henrik Thouber til Golf.dk

I finalerne vandt Kokkedal hos seniorerne 8-6 over Simons og hos veteranerne 10-4 over Aarhus.

Hos superveteranerne vandt Helsingør 8-6 over København. 

User Comments:

  • Vedr.veteran golf i Viborg

    20/09 - 2017 | Hans Kurt Bendtsen

    Hvis i er så dygtige i Klokkedal hvorfor kommer i så ikke til Viborg og spiller finale Hilsen Hans Kurt Bendtsen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer