Kuchar kom igen trods dårlig start på Hawaii | Golf.dk
Matt Kuchar vandt Sony Open og har dermed vundet to trofæer på få måneder efter en fantastisk start på sæsonen.

Foto: Sam Greenwood/Getty Images

Kuchar kom igen trods dårlig start på Hawaii

14/01 - 2019 | Kasper Ørkild

Det så et øjeblik ud til, at Matt Kuchar havde mistet grebet om sin føring ved Sony Open natten til mandag. Han havde to slag ned til Andrew Putnam efter 54 huller, og det forspring var væk efter 13. hul af finalerunden.

Her holede den 29-årige forfølger nemlig et putt på knap syv meter for at dele førstepladsen med Matt Kuchar. Efter en horribel start med tre bogeys på de første fem huller lignede Kuchar ikke en oplagt vinder af turneringen på Hawaii.

Men erfaringen slog til, da den 40-årige amerikaner i den grad slog sin yngre landsmand på de sidste fem huller. Kuchar stemplede ind med tre birdies, mens Putnam allerede på 14. hul mistede sin delte førsteplads med en bogey.

Pars hele vejen ind for Putnam var nok til at sikre Kuchar en komfortabel sejr på fire slag, da han sikkert tappede en birdie i på sidste hul.

Sejren er Matt Kuchars anden på kun to måneder. I november vandt han nemlig Mayakoba Golf Classic i Mexico.

- Det er helt utroligt at vinde to turneringer på tre starter på PGA Touren. Det giver mig en god position til FedEx Cuppen. Der er lang tid tilbage af året, og der kan opnås nogle store ting i den tid, siger Matt Kuchar efter runden til PGA Tours hjemmeside.

Matt Kuchar indtager en andenplads på FedEx Cup-ranglisten efter Xander Schaufele, der også har vundet to turneringer i den nye sæson.

Trods en andenplads og en lunken afrunding på Sony Open var Andrew Putnam godt tilfreds med sin indsats på Waialae Country Club.

- Jeg var godt tilpas derude, og jeg nød virkelig at kæmpe med Kuch. Det føltes som, at jeg hængte godt i og spillede en god runde. Men det er en svær bane, og du kan lave en masse bogeys. Så jeg er tilfreds med, at jeg kun fik den ene bogey, siger Andrew Putnam efter runden til PGA Tour.

Marc Leishman, Hudson Swafford, Chez Reavie og Corey Conners delte tredjepladsen i 17 slag under par - fem slag efter Matt Kuchar.

Se hele stillingen her

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer