Krølbøll tilfreds med sæsonstarten | Golf.dk
Trods en 79'er søndag så Malene Krølbøll positivt på sæsonens første turnering i USA.

Foto: DGU

Krølbøll tilfreds med sæsonstarten

09/03 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Årets første opgave på Symetra Tour endte med en delt 43. plads til Malene Krølbøll. Florida's Natural Charity Classic blev spillet på Country Club of Winter Haven, og inden finalerunden var feltets eneste dansker på en delt 15. plads.

Under de afgørende 18 huller faldt Krølbøll tilbage med en 79'er, men Hedeland-spilleren var alligevel ved godt mod, da hun opdaterede sin Instagram sent søndag. 

- Selvom vinden var sindssyg og hvirvlede rundt, hvilket ikke gør golfspillet den mindste smule lettere, klarede jeg cuttet i årets første turnering på Symetra Tour. Jeg har stadig noget arbejde at gøre, men det var en god start, skrev Krølbøll.

Hendes total i +9 matchede nyprofessionelle Lucy Lis score. 17-årige Li blev i 2014 den yngste nogensinde til at kvalificere sig til US Women's Open. Hun var 11 år, ni måneder og 19 dage gammel, da turneringen blev indledt. Det var blot en af mange rekorder, amerikaneren præsterede som amatør.

Li var ikke det eneste stortalent i feltet, som for nylig har sagt farvel til amatørtilværelsen. Svenske Frida Kinhult var i 2019 oppe som nummer ét på amatørernes verdensrangliste. Hun er søster til Marcus Kinhult, som allerede har vundet på europatouren.

Ifølge Marcus er det lillesøster, som er familiens stjerne, og for i weekenden spåede også Thomas Bjørn Frida en stor fremtid.

- Mærk jer mine ord, en dag bliver Frida Kinhult nummer ét i verden, skrev den danske veteran på twitter.

Den professionelle debut endte med en delt 22. plads til den 20-årige svensker. Kinhult sluttede fem over par samlet, 15 slag fra den suveræne vinder, Janie Jackson.

Efter en åbningsrunde i par gik amerikaneren weekenden i 66 og 68 slag for at nå til -10 samlet. Det var otte slag bedre end landsmanden Daniela Iacobelli på andenpladsen.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk