Korda-søstre kan skrive historie i Singapore | Golf.dk
Jessica og Nelly Korda fotograferet sammen ved US Open i 2013. Nu, fem år senere, kan de to skrive et stykke usædvanligt golfhistorie.

Foto: Getty Images

Korda-søstre kan skrive historie i Singapore

03/03 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

I sidste uge vandt Jessica Korda på LPGA-touren. I denne uge kan det meget vel blive lillesøster Nelly Korda, der hæver trofæet på 72. green. I hvert fald hvis resultatet efter tredje runde af HSBC Women’s Open holder.

Lykkedes det for Korda den yngre, så vil det være første gang i 18 år, at to søstre vinder lige efter hinanden. Dengang var det Annika og Charlotta Sorenstam, der vandt to uger i rap.

Men nu skal der lige spilles en god finalerunde først.

Lørdag var otte birdies på en strækning på ti huller med til at sikre Nelly Korda en 65’er og en et-slags føring over Danielle Kang, der ellers havde ført turneringen de første to dage.

Fra Kang er der hele tre slag ned til Minjee Lee og Brooke Henderson, så vejen er banet for en duel mellem Nelly Korda og Danielle Kang.

19-årige Nelly Korda er i gang med sin kun anden sæson på verdens bedste dametour og en sejr søndag vil være hendes første nogensinde. Storesøster Jessica Korda vandt i sidste uge Honda LPGA Thailand, hvilket var hendes femte sejr på LPGA Tour.

Eneste dansker til start i denne uge er Nicole Broch Larsen. Hun havde såvel eagle som birdie og dobbeltbogey på sit scorekort. Alt andet var pars, og det rakte til et mindre avancement.

Hillerød-spilleren ligger delt nummer 32. Hun er to under par og dermed 13 slag efter Nelly Korda. Top-10 er formentlig uden for rækkevidde, men en god runde kan sikre hende et top-20 placering, hvilket ville være hendes tredje i træk i år.

Link til stillingen

 

User Comments:

  • Jessica Korda

    03/03 - 2018 | René Neumann

    vandt i Malaysia i 2015, måske det var hendes første sejr på LPGA

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer