Kom og prøv! Langesø hitter med golfdag til nybegyndere | Golf.dk

Kom og prøv! Langesø hitter med golfdag til nybegyndere

03/06 - 2020 | Magnus Ankerstrøm

Lidt vest for Odense ligger Langesø Skov, som er et velbebesøgt område for skovtur og mountainbike. Mellem træer og søer finder man også Langesø Golf, der drives af Langesø Slots ejer, Hans Berner.

- Golf er mit andet barn. Vi har prøvet at anlægge en bane i pagt med naturen, og med et spændende design, der gør stedet til en sublim oplevelse. Og det synes jeg, vi er lykkedes med, fortæller Hans fra sin buggy, imens vi kører en kort tur på banen. 

Han indrømmer også at opgaven nu er at få flere medlemmer, og her har de valgt at satse stort på online markedsføring og Facebookannoncer.

- Vi tilbyder et godt produkt, og forsøger at give en fantastisk oplevelse til folk, der vil prøve golf. Vi har 9 nye plus træner ude hver dag, til en prøvepakke med træning, udstyr, slag fra driving range, putting, spil på den store bane og aftensmad. 

Mere end 150 har på få uger allerede vist sig interesseret i at prøve golf for 299 kroner, og Hans Berner har selv stået for opringning og booking. 

- Det foregår sådan, at folk ser en annonce, klikker og skriver at de er interesseret i at blive ringet op. Så får jeg en besked om et "lead" på hjemmesiden, og tager kontakt. 

Langesø benytter sig af hjælp til annonceringsdelen fra virksomheden Funnel First, som Dansk Golf Union har lavet en klubaftale med. Til at starte med fik Langesø også produceret en video, som startskud til kamapagnen. 

- Vi er da lidt overrasket over interessen, men også glade for den, da vi har investeret mange professionelle og frivillige kræfter i den. Håbet er, at mange af dem der kommer, også vælger at gå videre med golf efterfølgende. 

Se interviewet om Langesø og deres annonceringseventyr ovenfor.   

Her kan du se videoen, som Langesø selv har produceret, som optakt til "prøv golf" kampagnen.             

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer