Koerstz Madsen starter stærkt i den sidste USA-turnering | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen kan nu tage hul på næste trin på karrierestigen

Foto: Getty Images

Koerstz Madsen starter stærkt i den sidste USA-turnering

08/09 - 2017 | Martin Rahbech

Sæsonen på LPGA holder efter denne uges Indy Women in Tech Championship i Indianapolis pause i USA indtil sæsonfinalen i november.

Nanna Koerstz Madsen har vist sit værd i USA primært med tre sejre på Symetra Tour, som sikrede hende en plads på LPGA for resten af denne sæson, men også en fast plads til næste sæson.

Selv om hendes kategori er på plads, så holder hun sig ikke tilbage, og hun spillede sig torsdag frem til sjettepladsen efter en runde i 66 slag (-6) som indeholdt otte birdies samt en dobbeltbogey.
Hun har tre slag op til Lexi Thompson på førstepladsen.

Nicole Broch Larsen fulgte fint op på sidste uges topkamp og var i -5 efter sine første seks huller, og hun var i -5 med tre huller tilbage, men hun afsluttede med en trippelbogey, birde og bogey. Hun ligger med sin total i -2 på 36. pladsen.

Therese O' Hara er på 94. pladsen i +1 og Emily Pedersen er på 134. pladsen i +4.

Mens udfordringerne i USA er på pause, venter store udfordringer andre steder.

I næste uge spilles majorturneringen Evian Championship, hvor Emily Pedersen og Nicole Broch Larsen er til start. Derefter venter for LPGA New Zealand Women's Open. Her er Therese O’ Hara, Nicole Broch Larsen og Emily Pedersen meldt til start.

Nanna Koerstz Madsen er ikke på startlisten i hverken Frankrig eller New Zealand. Men hun kæmper i toppen i Indianapolis i denne uge for at vise, at hendes navn er varmt.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer