Klublegende er kåret til årets pro | Golf.dk

Klublegende er kåret til årets pro

05/03 - 2020 | Pressemeddelelse

Under PGA of Denmarks generalforsamling, blev Nifgel Willett hædret med titlen til Årets pro 2019. Nigel Willett er PGA pro i Kokkedal Golfklub.

Han har gennem 39 år sat sit præg på sin Kokkedal Golfklub, hvor han har siddet i diverse udvalg og delt sin viden og ekspertise. Dette være sig baneudvalget, begynderudvalget eller eliteudvalget.

Nigel er manden bag op til flere Danmarksmesterskaber, både som hold og individuelt, ligesom han har haft stor andel i flere professionelle spillere fra klubbens karriere.

Nigel har mange golfspillere på sin samvittighed, da han er grunden til, at mange har fundet glæden ved golf. Han har altid hjertet med i sit arbejde og han behandler altid andre med respekt. 

Spørger man Kokkedals medlemmer, hvilke ord de ville sætte på ham, så er det ord som vellidt, ærekær, loyal, humoristisk, faglig dygtig, klubbens ånd og ikke mindst gentleman der bliver nævnt.

Nigel Willett fik overrakt en plakette og et gavekort fra Golf Plaisir. 

Ved samme lejlighed blev Patrick O´Neill udnævnt til Årets Elev 2019. Han er elev hos Michael Brund og har sin daglige gang i Mølleåens Golfklub.

Patrick O'Neill blev valgt af de andre elever som går på PGA of Denmarks elevuddannelse.

Begrundelsen var, at han er en god kammerat der altid går forrest, ligesom han fagligt bidrager med rigtigt meget til stor gavn for hele elevgruppen.

Som tegn på hæderen fik Patrick O´Neill overrakt en plakette og et rejsegavekort på 5.000 kr., som var sponseret af PGA of Denmarks rejsepartner Kenneth Bloch-Egendal fra Golf Plaisir.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer