Klubfremtid afklaret med ny ejerstruktur | Golf.dk
Nivå Golf Center har opnået en vigtig afklaring af sine ejerforhold.

Foto: PR

Klubfremtid afklaret med ny ejerstruktur

17/08 - 2019 | Pressemeddelelse

Nivå Golf Center, beliggende i Nordsjælland, har igennem en længere årrække haft et uafklaret ejerskab, der har begrænset den ellers positive udvikling, som Nivå Golf Klub har oplevet siden 2015.

Resultatet er blevet, at Kirsten Gotfredsen har overtaget det fulde ejerskab. Kirsten Gotfredsen overtog sammen med sin tidligere ægtefælle ejerskabet fra sin far, Knut Gotfredsen, i 2006.

Kirsten Gotfredsen udtaler:

- Jeg er oprigtig tilfreds med nu at have kontrol med golfbanen, som min far erhvervede af familien Tholstrup i år 2000. De sidste 4-5 år har været udfordrende, men nu skal fokus vendes mod udvikling af golfbanen og øvrige faciliteter. Vi har en lang række planer og tiltag, vi stille og roligt ønsker at iværksætte. Vores produkt skal løbende forandres, for derved at skabe endnu bedre produkt, end det vi har i dag.

Spurgt om, hvordan det i praksis skal føres ud i livet, siger Kirsten Gotfredsen:

- Jeg deler ikke nødvendigvis den bekymring, som dele af golfbranchen på det seneste har givet udtryk for. Jeg noterer mig, at golfen fortsat nyder stor opbakning som sport og socialt mødested. Golfen har simpelthen noget du ikke kan finde andetsteds, og det skal vi støtte op om. Det kan tænkes, at jeg på sigt vil søge en partner som støtter op om mine tanker, men det må tiden vise”.

Nivå Golf Centers direktør, Ulrik Finnemann, er også meget godt tilfreds med det nu afklarede ejerskab:

- Vi har naturligvis været præget af situationen, men det til trods, har vi siden starten af 2015 gået fra godt 800 medlemmer til i skrivende stund ca. 1270 medlemmer. Det er sket i et stærkt og genetableret samarbejde med foreningen Nivå Golf Klub, og ved en tilpasning af medlemskabstyper. Vi har modsat de mere klassiske klubber fokus på både klubfølelsen og golf for ”ikke golfere”. Vi har med vores 18 hullers bane, 9 hullers Pay & Play, 9 hullers par 3 bane og med vores store træningsområde, et produkt for alle golfinteresserede – og det skal styrkes fremadrettet.

Formanden for Nivå Golf Klub udtaler i den forbindelse:

- Vi er i klubbens bestyrelse glade for, at der er kommet en afklaring af ejerforholdene. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har opbygget gennem de seneste år, og ikke mindst glæder vi os til, at vi sammen med baneejer kan skabe endnu bedre forhold for vore medlemmer.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer