Klubber klar til kamp i traditionsturneringer | Golf.dk
Karen Fredgaard kæmpede med om sejren i Italien, men endte på femtepladsen

Foto: Brian Rasmussen

Klubber klar til kamp i traditionsturneringer

19/05 - 2017 | Martin Rahbech

Solen har skinnet og gjort Gyttegård Golfklub klar til at få afviklet eliteturneringen i klubben for 22. gang og ligesom i de seneste mange år er navnet Hovborg Kro Open.

- Vi er så klar. Banen står virkelig godt, og der har været mange ude for at prøvespille banen, og vi glæder os virkelig meget. Vi har en del frivillige med, og de er klar klokken fem om morgenen for at tromle greens. Vi har jo et håb om at få nogle af vores egne spillere med fremme, og Nicolai Højgaard er klar til at gå efter at forsvare sin sejr fra sidste år, siger Forretningsfører i Gyttegård Golfklub Jens Elvang til Golf.dk

En anden lokal spiller, der kan se frem til et særlig weekend er Christian Gregers. Han startede 1. marts som ny greenkeeper i klubben, og han er med i feltet på lige fod med resten af startfeltet og altså ikke via en særlig starttilladelse.

I Asserbo Golf Club venter en anden amatørklassiker med Asserbo Pokalen.
Her er værterne parate med egne profiler i kampen om topresultater.

Hos herrerne er unge Sebastian Friedrichsen ny i DGU’s udviklingstrup, og han vandt sæsonpremieren hos DGU Elite Tour Drenge. I weekenden venter så en udfordring med herrespillerne, men på hjemmebanen ved Arrenakke Bakke, som kan give en fordel til den talentfulde juniorspiller.
I damerækken er mange spillere fra DGU’s trupper til start, og Asserbos egen Karen Fredgaard er blandt dem.

Gå til startlisten Hovborg Kro Open

Gå til startlisten Asserbo Pokalen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer