Klubber har hovedbrud over spillere der booker tider men bliver væk | Golf.dk
Folk er vilde efter at komme ud og spille golf. Derfor skaber det frustrationer, når folk bliver væk fra reserverede tider. Billedet her er et tidligere foto fra Dejbjerg Golf.

Foto: Jens Morten

Klubber har hovedbrud over spillere der booker tider men bliver væk

20/03 - 2021 | Claus Rødgaard Thomsen

Hvis du bliver væk, så husk at melde afbud.

Det er det budskab, som en række danske golfklubber er i gang med at kommunikere ud til medlemmer og gæster. Både på den venlige måde og på den faste måde.

- Det er megairriterende, og vi skal de her no-shows til livs, siger Kirsten Winther-Olsen.

Hun er direktør i Vallø Golf nær Køge. Her har man mellem 40 og 50 spillere hver weekend, der ikke dukker op til tider, som de har reserveret eller ikke bekræfter deres tid. 

Og så er sæsonen ikke engang rigtig begyndt endnu.

Vallø er ikke noget ekstraordinært tilfælde. Udviklingschef i Dansk Golf Union, Jonas Meyer, fortæller, at folk, der booker tider, men ikke dukker op er en stigende kilde til frustration i golfklubberne.

Frustrationen skyldes ikke, at man ikke er i stand til at bære over med fejl eller glemsomhed.

- Det skaber dårlig stemning, når medlemmer i klubber ikke kan få en tid, og man så kan konstatere, at der er plads på banen, som ikke bliver optaget. Og det er selvfølgelig ærgerligt for dem, der bare gerne vil ud og spille, siger Jonas Meyer.

Sidste år steg antallet af spillede golfrunder i Danmark med mere end 40 procent.

Oversat til hverdagssprog for golfere vil det sige, at før gjorde det måske ikke så meget, at man ikke meldte afbud til en reservation. I dag svarer det til at hamstre lokumspapir og blive opdaget af naboen, som må bruge pudseklude, fordi der ikke er flere toiletruller i Netto.

I Hedensted Golf Klub kender man alt til udfordringen med de såkaldte “no shows”.

- Sidste år sendte jeg en gang om måneden en reminder til alle, der havde ubekræftede tider. I år bliver det en ugentlig reminder, siger Claus Trier Kjerkegaard, der er manager i Hedensted.

Han fortæller, at han i januar og februar sendte påmindelser til 180 forskellige medlemmer. Det vil altså sige, at godt 17 procent af klubbens medlemmer i årets dødeste golfperiode har haft mindst en starttid, som vedkommende hverken har aflyst eller bekræftet.

Claus Trier Kjerkegaard medgiver, at I nogle tilfælde skyldes det bare, at teknikken har drillet, og folk rent faktisk troede, at de havde bekræftet.

- Vi ved godt, at folk ikke gør det af ond vilje, siger Claus Trier Kjerkegaard.

Det ændrer ikke på, at mange klubber nu har en stor opgave i at kommunikere og opdrage medlemmer til kun at reservere de tider, man skal bruge. Og melde fra, hvis man alligevel er forhindret.

 - Vi har jo mandegrupper på 12 spillere, hvor den ene bestiller tider for dem alle. Men det er måske kun halvdelen, der dukker op, men de har fyldt boldene op, fordi de ikke gider spille med andre, for nu bare at snakke lige ud af posen, siger Kirsten Winther-Olsen i Vallø.

Her har man 850 medlemmer, samt en række Green Value-fleksmedlemmer, som dog spiller meget lidt på banen. Vallø Golf er spilbar hele året, og under corona er det vrimlet ind med gæster om vinteren.

Medlemmer i andre klubber kan købe vinterspilleret i Vallø. Sidste vinter gjorde 30 mennesker brug af den mulighed. I denne vinter var tallet oppe på 86.

Vallø Golf anvendte ikke GolfBox før sæsonen 2020. Derfor medgiver Kirsten Winther-Olsen, at der rimeligvis kan være medlemmer, der ikke helt har vænnet sig til, hvordan man bekræfter eller aflyser.

Nu er klubben i gang med en indsats, der skal forbedre flowet på banen og sørge for, at der ikke er folk, som bliver væk, når de har en tid.

- Vi har lagt en lang klamamse op på vores hjemmeside, og vi skriver ud i vores nyhedsbrev. Så kontakter vi gæster og medlemmer, der ikke er dukket op. Vi overvejer at have en starter ved 1. tee lørdag og søndag, men det kan være svært at finde frivillige til det, siger Kirsten Winther-Olsen.

For danske golfspillere kommer de nye tider altså til at betyde, at man skal regne med, at der bliver fulgt op på det, hvis man ikke bekræfter eller aflyser sin tid. Og der kan være andre ændrede “trafikregler” på banerne.

- Vi kan lige så godt vænne os til det, som Claus Trier Kjerkegaard siger.

Han fortæller, at i Hedensted vil man også begynde at “pakke” spillere i fire-bolde lørdag og søndag formiddag, så andre tider bliver ledige. Man hæver greenfee på de mest attraktive starttider. Man vil tage en snak med klubber-i-klubben, som har fået lov til at blokere starttider på attraktive eftermiddage i hverdagene - ofte i flere timer, end de egentlig behøver.

- Det har ikke været et fokusområde før. Det er først nu, at de tider begynder at blive så efterspurgte. Vi har måske 250 medlemmer, der er i klub-i-klub, men vi har 750, der ikke er. De betaler også 7.400 kroner om året for at være medlemmer, og de oplever, at de ikke kan komme ud og spille med deres venner efter arbejde, fordi der er blokeret. Det er selvfølgelig også en udfordring, siger Claus Trier Kjerkegaard.

Både i Hedensted og i Vallø medgiver man, at håndtering af flow på banen og minimering af no shows er en udfordring, der er udsprunget af en glædelig udvikling. I Hedensted voksede man med 100 medlemmer i 2020. Lige nu har klubben 1050 medlemmer, og Claus Trier Kjerkegaard er sikker på, at man i år når op over 1100.

- Det er et positivt problem. Og dybest set er det bare en kommunikationsopgave, siger Kirsten Winther-Olsen.

- Det er hårdt arbejde. Man får nogle tæsk for det, fordi folk ser det som en trussel, når man henvender sig til dem. Men stille og roligt så hjælper det på tingene, siger Claus Trier Kjerkegaard.

User Comments:

 • No show

  29/03 - 2021 |

  Golfbox app tillader bekræftelse og sletning af tid en hel time før. Hvis du kun vil slette egen tid, men tiden er oprettet af en anden, slettes hele bolden, så pas på. I Helsingør koster no-show en 50,-

 • spillere der booker tider men bliver væk

  27/03 - 2021 |

  Det kunne måske hjælpe lidt på hukommelsen, hvis der blev tilllagt 100kr til årskontingentet for hver gang det sker.

 • spillere der booker tider men bliver væk

  27/03 - 2021 |

  Det kunne måske hjælpe lidt på hukommelsen, hvis der blev tilllagt 100kr til årskontingentet for hver gang det sker.

 • Forstå det nu, det skal koste at blive væk fra en teetid .......

  26/03 - 2021 |

  Mange søde kommentarer nedenfor (også et par stykker, hvor emnet skifter til noget ligegyldigt) ........ teetider for alle ambitiøse og seriøse golfklubber i Danmark er = med penge (omsætning, værdier, respekt, drift, etc) ...... det er helt afgørende at samtlige golfere (både medlemmer og gæster) forstår dette og har respekt for dette. Et 100% seriøst signal til alle omkring dette, er at “det koster, hvis man udebliver fra booket tid ...... punktum” ..... så er den ikke længere. Redskaberne er tilstede, det er bare et spørgsmål om vilje til at få etableret diverse konsekvenser ved at udeblive. Eksempel: en gæst booker (og spærrer) 7 dage i forvejen en attraktiv weekend teetid i travl golfklub, på vegne af sig selv og 3 andre gæster ....... det smådrypper aftenen før og gruppen vælger at blive væk dagen efter (uden at gi besked, dårlig stil) ...... vejret holder og banens andre golfere kan måbende konstatere, at teetiden ikke er fyldt ud på en ellers travl og populær weekend dag........ hvem skal betale for den manglende indtægt på ca 2000kr ? Plus den lille forventning man inde i restauranten havde om 4 stk frokost tallerkener + 4 Carlsberg fadbamser + evt kaffe ? ......... udeblivelse = betal for teetiden ellers bliv blacklistet i alle Danmarks golfklubber, indtil man har betalt (konsekvens) ...........

 • Bekræftelse er problemet

  25/03 - 2021 |

  Jeg må sige at det er meget forsmåede kommentarer herinde. Jeg oplever selv en bane, der er meget booket op, og det er klart at hvis folk ikke dukker op, så er det ikke godt nok. Men bekræftelsessystemet er også noget værre pjat, som det er sat op i dag. Man burde have lov at bekræfte sin tid på en app eller standeren i klubhuset, fra 30 min før starttiden indtil fx. 30 minutter efter starttiden. Ligeledes bør man kunne bekræfte sin tid med indlevering af sin score bagefter, eller efterbekræfte tiden på standeren, når man kommer ind i klubhuset efter runden. I dag er problemet at man kan bekræfte for mere end én spiller (hvis man har booket tiden sammen.) Men har man senere alene stødt til bookningen, så kan man ikke bekræfte i fællesskab. Man husker sjældent sådan en lille detalje, især når man er ankommet og skal til at gøre klar til at slå ud på 1. tee. Jeg foreslår at alle SELV skal bekræfte alle deres tider (via app eller stander), men der skal gives et langt større spillerum af tid til at bekræfte starttiden på.

 • Bold rende ?!

  24/03 - 2021 |

  Det er vel stadig muligt at stille sig på Tee 1, og så snart der er færre end 4 eller evt. no show til tiden, så ryger man ud, naturligvis kun muligt for faste medlemmer med spilleret. Og ja, vildt irriterende ikke at kunne vides sig sikker på en runde, når man kører hjemme fra. Gæster betaler ved bookning af tider, og medlemmer og andre med spilleret kan vel sanktioneres ved 24 timers bookning stop eller lign. dog skal der n0k lige være styr på om de digitale værktøjer er i orden. har selv flere "bekræfet" i golfbox app, som blev registreret som No show... Åh , al den teknik ;O)

 • Hvad er formålet med at bekræfte tid?

  23/03 - 2021 |

  Hvorfor bruge tid på at bekræfte tid 10 minutter før tee off - det bliver tiden jo ikke ledig af. Hvis det alene er for at nogle kontor folk kan lave statistikker, så bør de nok finde en mere effektiv og brugervenlig løsning

 • Hvad er fakta i artiklen?

  23/03 - 2021 |

  Jeg spiller i Vallø og har modtaget mails vedr. manglende bekræftelse fra klubben. Manglende bekræftelse var rigtigt, men jeg spillede. Jeg har gentagne gange skriftligt dokumenteret manglende mulighed for bekræftelse til klubben, herunder skærm dump fra app. Tilbagemeldingen har været at firmaet bag appen afviser problemet. Så mit spørgsmål til journalisten er: hvor mange spiller uden at tiden er bekræftet?

 • Det er også et problem med ikke at bestille tid

  23/03 - 2021 |

  Har spillet Lübker, og der skulle være meget frit omkring tiden.. men der blev presset af 4 personer i Buggy, og 2 x 2 andre bolde, der ikke var registret + 1 beboer, der "jo havde ret til at spille" !! ????

 • Måske skulle man lige se på Golfbox app'en

  22/03 - 2021 |

  Er selv lige blevet fanget i ikke at have bekræftet en tid. Første gang i over 15 år. Nød ellers runden sammen med fruen. Det viser sig dog, at fruen bekræftede tiden, hvor vi begge kom op på siden i app'en, men tilsyneladende var det kun hende, der blev bekræftet i fremmødet. Virker ulogisk og måske er problemet mere teknisk end manglende fremmøde. Ved godt at nogle ikke møder op eller kommer for sent især i disse tider, hvor man ikke må være der for lang tid. I vores klub trues man med karantæne, hvis man ikke møder op, det er ret ubehageligt, når man har gjort sit bedste. Så måske der skulle ændres i app'en.

 • Tag lige en dyb indånding

  22/03 - 2021 |

  Der er godt nok gang i Folkedomstolen. Indledningsvis vil jeg gerne understrege, at jeg selvfølgelig ikke synes, det er i orden at misbruge muligheden (betingelsen?) for at bestille en tid. Jeg må også indrømme, at jeg kun har skimmet den omfattende artikel ovenfor. I mine øjne må man starte med at få skilt statistikken ad. Jeg har i mange tilfælde, modsat mange professionelle pensionistspillere, ofte kun mulighed for at møde i sidste øjeblik. Da det er tidkrævende på et sådant tidspunkt at skulle bekræfte i klubhuset eller i stedet bøvlet (se andre indlæg ovf.) og derfor også tidskrævende at bruge telefon, får jeg ikke altid bekræftet min tid, som i øvrigt oftest er reserveret min. 48 timer i forvejen. Men jeg kunne selvfølgelig vælge at komme for sent til start, med risiko for at være/blive til gene for efterfølgende spillere. Hvilket ramaskrig, det kunne medføre ! Efter 3 års medlemsskab er det vist ikke sket, at jeg har mere end en (1) tid booket ad gangen og mange gange bliver det kun til 9-12 huller pr. uge, til gengæld har jeg vist aldrig misset en tid. Og jeg betaler klubbens fulde kontingent, uden at benytte en eneste af de mulige rabatregler. Og nu skal jeg altså i henhold til indholdet af den langt overvejende del af ovenstående indlæg ("Folkedomstolen"), sættes i bås med de medlemmer, som bevidst booker indtil flere tider ad gangen, og som er ligeglade med hensynet til andre. Må jeg være fri!!! God golfsommer til jer alle! Dejligt, at der nu kun er kort tid, til vi kan komme rundt på vores flotte baner rundt om i landet. PS Jeg er så gammel, at jeg kan huske, de fleste klubber "kun" havde "boldrende". Det var forresten dengang golf var en gentleman-sport.

 • Løses nemt

  22/03 - 2021 |

  Hvis man i golfbox laver det sådan, at klubberne kan markere spillere som ikke møder op til deres bookede tid, har folk så gjort det flere gange, så forbydes de at booke tider i golfbox. Når de så skal bruge en tid, skal de henvende sig i shoppen på banen for at booke en tid, når de så har booket 5 timer og spillet dem, kan de igen få lov at booke via golfbox. Shoppen kan så opkræve et gebyr som kan tilbage betales efter endt spille rundte, således at klubben sikre sig at spilleren ikke blot booker en tid og kører hjem. Jeg kan ikke se at dette skulle være så besværligt. det kræver lidt videre udvikling af golfbox, men burde kunne løses nemt. Der er ingen som ønsker at deres mulighed for at booke tider i golfbox bliver fjernet.

 • Det skal koste ved udeblivelse, men overbooking er værre..

  22/03 - 2021 |

  Jeg er enig i at udeblivelse fra en booket tid er mangel på hensyn til klubbens øvrige medlemmer og ved gentagelse skal det koste. Helst økonomisk, da en straf i form af 14 dages booking karantæne kan omgå, ved at låne log-ins. Hvis der er noget der ikke har virket eller der er en anden forklarende grund, kan man jo bare sende en mail til klubbens administrator, der så har klare retningslinjer for hvad der er undskyldelig. Jeg synes det er et langt større problem, at folk booker tider hver lørdag og søndag. ligeså langt ud i tiden de kan, for at være sikre på at have en tid når weekenden oprinder. Så sletter de bare, hvis vejret ikke lige er godt nok eller der er kommet andet i vejen for den ene. Så når dagen oprinder er der pludselig ledige tider, men det kan vi andre der ikke har nået at booke en tid jo ikke arrangere en golfrunde på grundlag af. Så derfor, bør der være en regel om at man maks. kan stå reserveret på 2 weekend-tider, når man er 14 dage før og kun en uge frem kan man booke den tredje og fjerde tid. 2 dage før kan man booke alle de ledige tider man har lyst til. Det vil få gjort kål på den voldsomme egoistiske mentalitet denne "hvis nu jeg skulle have lyst til at spille - tidsbestilling" er udtryk for og de der ikke sidder klar ved tasterne 2 uger før, får også en chance for at booke en weekend-tid 1 eller 1½ uge frem i tiden. Vi kommer ikke af med egoismen - det er vist bare sådan samfundet er, men så må vi jo regulere os ud af det. Her mener jeg alene klubmedlemmer i egen klub. Ved greenfee, skal man ikke kunne registrere tid uden at forudbetale eller forpligte sig dertil - hvis man har no show, skal det oplyses til klubben minimum 24 timer før starttiden, hvis man vil have hele beløbet retur. Ved ned til 2 timer før kan man f- f.eks. 50% retur. senere end 2 timer får man ikke noget retur. Betaler man ikke på trods af for sen aflysning, kan klubben blackliste vedkommende indtil udeståendet er betalt. Det er ærgerligt at det er kommet dertil, men hvis ikke vi kan finde ud af at tage hensyn til at vi er mange der gerne vil spille golf, må man jo regulere adfærden.

 • Dobbelt bekræftelse?

  22/03 - 2021 |

  Golfboks kunne indføre dobbeltbekræftelse. Tiden bookes, 24 timer før (hvis relevant) rykkes for bekræftelse (tiden frafalder hvis der ikke bekræftes) og endeligt bekræftes tiden før man går ud. Der skal information og tilvænning til men det kan fungere.

 • Ikke altid muligt

  22/03 - 2021 |

  Jeg har været medlem af en klub med mulighed for at spille 6.00, men klubhus var ikke åbent før 6.30... Jeg har været ude for at lynnedslag havde fjernet strømmen til den skærm jeg skulle bekræfte på.... Jeg har været ude for at golfbox ned nede.... Jeg har været ude for at være nr 117 i køen og selv om jeg var kommet 30 min før nåede jeg det ikke.... Golfbox app er ikke sk.... stabil og kan ikke anvendes mens man kører mod klubben.... App har en tidsfrist og en afstand (klubben bestemmer dette?) der skal overholdes henh. nåes før der kan bekræftes, og stadig er det ikke nemt i bil... Jeg fik på et tidspunkt en udmelding fra min daværende klub: 'Du er på obs liste over medlemmer der for mange gange ikke har bekræftet tid. Fortsætter denne adfærd vil du blive udelukket fra at kunne bestille tider undagen via golfbox skærm i klubhus'. Perioden var 14 dage gl., et varsel havde været på sin plads. Jeg kunne ikke få oplyst hvornår jeg skulle have forbrudt mig. Jeg kunne ikke få oplyst hvor tæt jeg var på at få karantæne. I det hele taget elendig kommunikation. Til gengæld fik de ret præcist at vide hvornår og hvorfor det ikke havde været muligt for mig at bekræfte. Det fik jeg ikke en kvittering for ved gentagne rykkere. Så hvor mange gange jeg reelt havde forbrudt mig, det fik jeg ikke at vide og jeg har givet lavet fejlen, men der skal være ret og rimelighed i det. Jeg har skiftet klub siden og ovenstående hjalp ikke. Hvis jeg skal betale for at booke tid på en anden bane sker det ikke. For jeg kan have alle intentioner om at spille bane XYZ om 9 dage, men jeg skal som alle andre ydelser have mulighed for at lade købet gå tilbage og det bliver sgu nok lidt udfordrende. Historien er ikke så enkel, men jeg anerkender fuldt ud at kapaciteten på banerne kan udnyttes bedre og at jeg har lavet fejlen selv om jeg gør mit bedste for opføre mig korrekt. Seriesnydere skal findes og evt. sanktioneres, men der skal være styr på data inden der straffes.

 • Tilpas processer til publikum

  22/03 - 2021 |

  Det ER et problem, som bør adresseres. Men nogle af de muligheder, som nævnes er fjendtlige ift. de nye medlemmer som kommer ind. Og idéen om at integrere nye medlemmer ind i en allerede eksisterende kultur - eller en idé om hvordan kulturen engang har været - er ikke vejen frem. Golfklubberne skal i stedet sørge for at tilpasse sig de nye behov hos de nye medlemmer. Selve begrebet "bekræftelse" bør tages op. Giver det overhovedet mening? Er det ikke enten eller? De nye hcp-regler betyder vel at de fleste tjekker ind for at få deres scorekort ud? (jeg ved godt at corona giver udfordringer med tid osv). Dermed bør sammenhængen mellem den enkelte runde og scorekortet udbygges. Idéen om en eller anden form for straf ved manglende afbud giver også mening. Men pas på med det med at pakke folk sammen i tider. Der skal og må gives plads til at man kan spille sammen med dem som man kender, hvis det er det man vil. Hvis vi prøver at slås mod det behov, taber vi kampen og folk melder sig ud igen med tiden. Folk begræder manglende "klubfølelse". Og det kan jeg sådan set godt forstå. Der er masser af hygge omkring en klub, for dem der vil det. Men mange er medlem sammen med en gruppe som de spiller fast med uden egentlig anden kontakt til klubben end et medlemskort og brug af banen. Og det må være helt fint. Så: tag et kig på processerne ift. folks behov og den målgruppe der findes - og opdater teknikken, så den passer til den moderne golfers behov.

 • Bekræft eller Godkend

  22/03 - 2021 |

  App. virker ikke brugervenlig. Skal man "Godkend" eller "Bekræft" sin tid, noget forvirrende. Golfbox er endvidere utrolig langsom både på PC & mobil, sommetider opgiver vi pga. lang svartid eller vi bliver logget af, ingen svar fra server!

 • 4 tider - Helgadering

  22/03 - 2021 |

  Jeg spillede en runde i går søndag med et par unge gæve studenter gutter. Jeg havde booket mig ind på deres tid - så vi var en 3-bold. Vi faldt i snak og de fortalte, at de havde booket 4 tider denne søndag, For de vidste ikke hvilken tid de ville nå op til. Dagen før havde de nemlig festet... Heldigt for mig, ramte jeg den tid de faktisk kom til :-). Super hyggeligt og dejligt spil... Men at booke 4 tider på en søndag syntes jeg var lige en helgardering for meget? Både fredag og lørdagen have jeg booket mig ind på en 1-bold - Begge udeblev - så jeg gik alene. Fint nok... Jeg laver altid mange "Eagles" - når jeg er alene Thihihi - "Ren fugle jagt".

 • Gode idéer til Golfbox

  22/03 - 2021 |

  Der er rigtig mange gode forslag, idéer og argumenter som Golfbox burde samle op og inkludere i deres program. Jeg siger ikke at der er Golfbox's skyld, men vi kan ikke opdrage på typer med dårlig stil uden værktøjer. De værktøjer skal kunne vælges/benyttes af klubberne når de laver deres opsætning af Golfbox. Men, kom nu derude ...stram op og tænk på andre end jer selv når i booker tider!

 • Beskriv problemet som det er..

  22/03 - 2021 |

  Min oplevelse er helt klar. Ikke ret mange bliver væk fra bestilt tid, men rigtig mange får ikke meldt deres ankomst. - Corona-anbefalingerne har en del af skylden (kom 10 min før) Du kan ikke nå at anmelde på golfbox. Slet ikke hvis du vente på, at andre er i klubhuset. Din tid er annulleret, når du endelig kommer til skærmen. - Golfbox appen virker ikke tilstrækkeligt - lav en optimering af produktet. Desuden er ikke alle fortrolige med denne facon. Et emne til en klubaften. - Men samtidig er alt for mange også sløsede med at melde ankomst. Sæt ind her. Der hvor problemet er - og hvor man kan gøre noget.

 • Det skal koste.

  22/03 - 2021 |

  Meget let at løse lad det koste 25 eller 50 kroner at bestille en tid som kun bliver trukket bliver hvis man ikke bekræfter eller afbestiller på banen en halv time før.

 • Dårlig stil

  22/03 - 2021 |

  Vi kan da hurtigt blive enige om, at det er meget dårlig stil ikke at komme til en tid og heller ikke afmelde den i forvejen. Når det så er sagt, så handler det som også nævnt ovenfor ofte om at spillerne blot ikke bekræfter deres tid. Her må det kunne hjælpe at minimere flest mulige "ulejligheder": En app der ikke virker ordentligt fremmer ikke ekspeditionen. Man må erkende menneskets natur. Når man nu er på vej ud på en runde på 6-8 km alt efter bane og hvor mange skævere man slår, så er da besværligt at skulle gå en omvej på 100 m for at bekræfte sin tid i klubhuset (udenfor coronatider), især hvis man er lidt sent på den. Gør det nemmere! Det vil reducere problemet betragteligt tror jeg.

 • Golfbox app fungerer ikke altid til at bekræfte tiden

  22/03 - 2021 |

  Jeg vil rigtigt gerne bekræfte min tid, så andre kan se, at jeg er mødt op og klar til at spille. Jeg kunne IGEN i går konstatere, at jeg ikke kunne bekræfte min tid i app´en, så nu ligner det igen et "no show", så inden at klubberne bruger statistik til at sanktionere overfor spillerne, så skal app´en opgraderes til at håndtere denne basale funktionalitet på ordentlig vis.

 • Forudbetaling løser ikke alt

  21/03 - 2021 |

  Jeg spillede en runde sidste år på en bane, hvor greenfee skulle forudbetales. Da jeg tjekker ind i shoppen får jeg at vide, at greens er prikket fornylig, men at de er tromlet og helt fine. Det var de så ikke. Fairways var nok lige så hurtige. Havde jeg vidst, at der var prikket greens, havde jeg ikke betalt fuld pris. Var nok kørt til anden bane i stedet. Så det har en virkning i forhold til "no show", men kræver så også at klubben er ærlig omkring banens tilstand.

 • Betaling og karantæne

  21/03 - 2021 |

  Er det ikke relativt nemt at løse? Gæster betaler ved booking. Medlemmerne får et gult kort første gang de ikke dukker op til en bestilt tid og et rødt kort og 14-30 dages karantæne anden gang de ikke møder op. Så er jeg sikker på at problemet hurtigt løser sig selv. Selv tak.

 • Betaling og karantæne

  21/03 - 2021 |

  Er det ikke relativt nemt at løse? Gæster betaler ved booking. Medlemmerne får et gult kort første gang de ikke dukker op til en bestilt tid og et rødt kort og 14-30 dages karantæne anden gang de ikke møder op. Så er jeg sikker på at problemet hurtigt løser sig selv. Selv tak.

 • Betaling og karantæne

  21/03 - 2021 |

  Er det ikke relativt nemt at løse? Gæster betaler ved booking. Medlemmerne får et gult kort første gang de ikke dukker op til en bestilt tid og et rødt kort og 14-30 dages karantæne anden gang de ikke møder op. Så er jeg sikker på at problemet hurtigt løser sig selv. Selv tak.

 • Bekræfte

  20/03 - 2021 |

  Hvad er formålet med at skulle bekræfte sin tid?

 • Bekræfte

  20/03 - 2021 |

  Hvad er formålet med at skulle bekræfte sin tid?

 • Golfbox app og mødetid

  20/03 - 2021 |

  I dag fik vi - heller ikke - bekræftet den tid vi spillede på. Vi er i disse Covid-19 tider opfordret til først at møde 10 min før start. Men 10 min før start kan man ikke mere bekræfte sin tid. Og man skal være tæt på klubben ( nogen gange under 5 meter fra klubhuset) for at bekræfte sin tid via golfapp’en. Og vi slog ud til den tid vi havde bestilt.

 • Lukker af for at andre ikke skal skrive sig i bolden

  20/03 - 2021 |

  Det findes næsten alle steder, at der bliver skrevet folk i bolde som selvfølgelig aldrig kommer da det aldrig skulle være en fire bold alligevel. Folk låner logins eller får andre til at skrive sig på. Jeg ser det ofte i min klub, der er en god del som kun vil sig selv. Det sker også to "ægtepar" som tager to tider efter hinanden, men spiller sammen "så der er lidt mere luft omkring os"! For at få flere folk ud sammen, dvs styrke det sociale i spillet og klubben, burde der måske tænkes nyt ind i Golfbox. Hvad med en ny farvekategori, der indikerer "Jeg/vi spiller gerne sammen med andre", således at eksempelvis greenfee spillere kan skrive sig på sammen med andre i stedet for at kikke på en fuld dato med 2 bolde? Der burde være klubber der er interesseret i en sådan løsning, da det vil give en næsten automatisk opfyldning, i stedet for tvungent at flytte folk som måske bliver så sure at de enten sletter tiden eller laver en "No Show". Golfbox må også kunne analysere sig frem til om det er de samme spillere der laver disse tricks.

 • Det er nok snarre et "teknisk" problem

  20/03 - 2021 |

  Min erfaring er at problemet ikke så meget er at folk bliver væk, men nærmere at tiderne ikke bekræftes. Specielt i disse tider hvor man ikke kan bekræfte sin tid fra klubhuset, men kun fra GolfBox app'en, der for nu at være lidt diplomatisk, ikke altid er helt optimal til dette. Det er ihvertfald for mit vedkommende kun ca. hver anden gang at det virker i første forsøg. Ofte "hænger" den når lokaliteten findes for at verificerer at man nu er kommet. Anyway, mit gæt er at langt størstedelen af de "udeblevene", faktisk er ude og spille.

 • Manglende forståelse

  20/03 - 2021 |

  Spillere der blot bliver væk fra en reserveret tid, er meget simpel at komme til livs. Første gang kan være en forglemmelse, og derfor bør det kun give en påtale. 2. gang giver en periode, hvor man ikke kan booke, eks. 1 uge. Så er problemet væk.

 • Det skal naturligvis koste noget at blive væk, ingen tvivl.....

  20/03 - 2021 |

  Problemet/udfordringen har været eksisterende i flere år og kan skyldes mange ting; en af disse er uden tvivl MANGLENDE RESPEKT, mens en anden kan være MANGLENDE FORSTÅELSE for driften/omsætningen i golfklubben ...... uanset hvad, så er det lidt af en gåde at man ikke forlængst har sat ind overfor dette. Jeg er sikker på at diverse værktøjer findes allerede, altså at man ikke kan booke uden at man på en eller anden måde efterlader kreditkort oplysninger mm, i tilfælde man blir væk (og/eller at DGU går ind og blokerer en sådan person/handling ved andre bookinger i fremtiden - indtil der er betalt for "hængepartiet") ........ i 2021, snart 2022 er det altså ikke den dybe tallerken der skal opfindes, men istedet erkende at sådan er golfere blevet gennem de sidste 10 år; lidt mere ligeglade, lidt mere fortravlet, lidt mindre respekt og meget meget mere "JEG, JEG, JEG" ........

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:3,177,192
 • Unique Visitor:178,247
 • Registered Users:166,914
 • Unregistered Users:31,317
 • Blocked Users:12,450
 • Published Nodes:16,334
 • Unpublished Nodes:318
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:34.239.150.57
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:12,062
  • This week:102,129
  • This month:413,079
  • This year:3,177,846

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk