Kjeldsen og Jensen spiller for topplaceringer på St. Andrews | Golf.dk

Kjeldsen og Jensen spiller for topplaceringer på St. Andrews

08/10 - 2016 | Martin Rahbech

Efter tre dage på Carnoustie, Kingsbarns og St. Andrews old course er der nu lagt op til finalen ved Alfred Dunhill Links Championship søndag på St. Andrews old course.

Tyrrel Hatton viste lørdag, hvordan man tæmmer St. Andrews old course. Han tangerede banerekorden med en runde i 62 slag 

- Det er temmelig simpelt den bedste runde, jeg nogensinde har haft, konstaterede den 24-årige englænder, der endnu ikke har vundet på europatouren.

Mulighederne ser rigtig fine ud for det nu, for han er med en total i -17 tre slag foran landsmanden Ross Fisher på andenpladsen.

Mulighederne for danske topplaceringer lever også fint. 

Søren Kjeldsen havde også en god oplevelse på St. Andrews old course lørdag. Særligt på banens forni. På de første ni huller leverede Kjeldsen fem birdies, og selv om han på de sidste ni huller måtte nøjes med syv gange par, en bogey og en birdie.

Runden i -5 rykkede dog Søren Kjeldsen frem til en delt 8. plads i -10. Pladsen deler han med blandt andre Lasse Jensen. Jensen spillede sin tredje runde på Kingsbarns, og det klarede han I 66 slag.

Sidste dansker i finalen er den forsvarende mester Thorbjørn Olesen. Efter indledende runder i 73 og 72 slag sluttede han trilogien med en 68’er på St. Andrews old course, som han lukkede med afgørende birdies på 16. og 18. hul.

Med en total i -3 er han på 53. pladsen og altså lige inde I top 60, der giver en plads på St. Andrews old course i søndagens finale.

Den cutgrænse var en bitter streg for Jeff Winther. Han spillede også St. Andrews old course lørdag og selv om han sluttede med en birdie, så blev en runde i -1 lige præcis ét slag for meget.

De sidste tre danskere i feltet missede cuttet og for Joachim B. Hansen var det en bitter pile at sluge. Han var fremme på sjettepladsen efter anden runde, men lørdag spillede han Carnoustie i 81 slag, og så endte han på 117. pladsen i +3.

Morten Ørum Madsen sluttede på 106. pladsen i +2 og Lucas Bjerregaard på 154. pladsen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer