Kjeldsen har brækket tåen - match mod Elkjær mod vente | Golf.dk
Søren Kjeldsen skal vente nogle dage, før han igen må spille.

Foto: Getty Images

Kjeldsen har brækket tåen - match mod Elkjær mod vente

30/04 - 2020 | Claus Rødgaard Thomsen

Det var meningen, at Søren Kjeldsen og Preben Elkjær skulle have dystet mod hinanden på The Scandinavian i dag torsdag klokken 18.

Nu bliver det i stedet næste torsdag den 7. maj klokken 18.00.

- Desværre har Kjeldsen været oppe at toppes med en tung metaldør, der er resulteret i en brækket tå, og det betyder altså, at golfmatchen skydes til næste torsdag., skriver arrangørerne fra Viasat i en mail til en række medier.

- Jeg skal holde foden i ro i tre til fem dage, men derefter kan jeg tape den op og begynde og bruge den. Så jeg skal nok være klar om en uge, siger Søren Kjeldsen selv.

Santander Consumer Bank Challenge bliver nu i stedet spillet torsdag 7. maj klokken 18, og formatet er stadig det samme: En såkaldt skins match, hvor der er 5.000 kroner på spil på hvert hul, og hvor beløbet går videre til næste hul, hvis et hul ender uafgjort. Preben Elkjær får tildelt i alt 14 ekstra slag for at udligne forskellen mellem hyggegolferen og elitespilleren.

Derudover er der indlagt små konkurrencer for i alt 15.000 kroner, så der er i alt 60.000 kroner på spil til et godt formål. Kjeldsens præmiepenge skal gå til Børns Vilkår, mens Preben Elkjær støtter Læger Uden Grænser.

I næste uge kan der måske også være håb om bedre vejr end denne torsdag, hvor regnen siler ned over Sjælland.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer