Kjeldsen avancerer i Tyrkiet | Golf.dk
Søren Kjeldsen havde en hård afslutning anden runde, men rykkede en placering frem i stillingen

Foto: Getty Images

Kjeldsen avancerer i Tyrkiet

03/11 - 2017 | Martin Rahbech

Det ligner en gang Nicolas Colsaerts mod resten af feltet ved Turkish Airlines Open på Regnum Carya Golf & Spa Resort.
Det stærkt besatte og pengestærke turnering er kun midtvejs, men belgieren spillede en formidabel anden runde med en bogeyfri 64’er og er med en total i -14 fire slag foran Eddie Pepperell og fem slag foran Kiradech Aphibarnrat, der er hans makkere i lørdagens førerbold, der kan fortælle mere om Nicolas Colsaerts’ evner til at holde kadencen i Tyrkiet.

- Jeg er kun fire foran. Det jo ikke sådan, at jeg er otte slag foran. Jeg har stadig to runder tilbage og det samme har de andre fyre. Hvis jeg kan præstere det samme som jeg gjorde de to første runder, er jeg i stand til at gøre det igen. Men jeg tænker, der er en flok fyre, der kan gøre det samme. Jeg skal bare være sikker på, jeg fortsætter med at spille på den måde, jeg gør og ikke komme foran mig selv, men holde de gode vibrationer, sagde Nicolas Colsaerts, der altså har spillet to runder á 64 slag.

Kjeldsen startede meget lovende med birdie på sine to første huller efterfulgt af en lang stribe pars inden der kom yderligere birdies på 9. og 15. hul til en delt andenpladsen. Så var afstanden til Nicolas Colsaerts mindsket betragteligt til fem slag, men Kjeldsen sluttede sin runde af med et misset birdieputt på 16. og bogeys på både 17. og 18. til en runde i 69 slag (-2) og en total i -6. Fra den delte niendeplads er der otte slag op til Nicolas Colsaerts på førstepladsen.

Den forsvarende mester, Thorbjørn Olesen, spillede sin anden runde i -3 og deler 13. pladsen i -5.

Lucas Bjerregaard er på 32. pladsen i -2 efter anden runde i 70 slag (-1).

Thomas Bjørn er på 38. pladsen i -1 efter en anden runde i par.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer