King of birdies | Golf.dk

Foto: PR

King of birdies

12/03 - 2020 | Sponsoreret

Klart er det sjovt at lave par, men intet slår følelsen af at lave en birdie (det skulle da være at lave en eagle.) Cobra har brug for 10 spillere i Norden som plejer at lave birdies på deres golf runde. De tror nemlig at du kommer til at lave endnu flere hvis du spiller med deres nye COBRA KING Forged TEC jern.

Cobra KING Forged TEC er et jern som ser ud som et klasisk blade jern , men under skallen rummer den masser af teknik som er med til at forbedre dit spil. Det er et jern for spillere som gerne vil arbejde med bold flugten og hele tiden søger mere præcision og en bedre fornemmelse i bold træffet. Samtidig giver jernet ekstra længde og tilgivelse for at gøre spillet mere enkelt.

Lad os starte med at forklare om den hule konstruktion. Ved at producere jernhovedet hult, får du flere fordele ifht.et masivt hoved. Vægten fra den masse som fjernes fra midten af jernhovedet kan flyttes ned og ud i siderne, for at lave jernet mere tilgivende og for at ændre udgangsvinklen på boldflugten. For at bolden ikke skal gå direkte op i luften har man sænket loftet på de forskellige jern , så du istedet får længere slag. Samtidig har jernet en smedet slagflade som kan flexe mere i et hult jern, og derved får du også mere tilgivende slag og slår længer end du plejer.

En hul konstruktion kan let få forkert lyd, derfor har Cobra fyldt hulrummet med en type skum som ekspanderer så alle små hulrum bliver fyldt. Skummen forbedrer ikke kun lyden, men giver også en lækker blød fornemmelse når du træffer bolden, som du kommer til at elske.

Længde og fornemmelse er en vigtig egenskab, men det som du som dygtig golfspiller virkelig stræber efter er præcision. Du vil kunne styre styre dine slag og virkelig mærke bolden i træffet. Det er derfor Cobra har lagt en tungsten stav ind i bunden af sålen på jernhovedet bag sweetspot. Ved den placering af vægten får du lettere ved at arbejde med at skrue bolden , om det er en fade eller en draw. Med mere vægt precis bag bolden forbedres fornemmelsen når du træffer bolden rent. 

King Forged TEC findes både som alm. Jernsæt med varieret længde på skafterne og som ONE Length hvor alle skafter er samme længde. 

Flere og flere opdager fordelen med ONE Length og her får du en forklaring til konceptet med et jernsæt hvor alle jern har samme længde.

Den mest åbenbare fordel er at når du har samme sving og stance med alle dine jern, så bliver dit bold træf mere ens og bedre. Udgangspunktet for Bryson DeChambeau da han udviklede ONE Length var, at det var lettere at  slå med de lange jern når alle jern har syv jerns længde. Men også mange som har skiftet til ONE Length siger også at deres indspil med 8-SW bliver bedre, fordi de slår deres jern højere og derved lander bolden mere stejlt med mindre rul og bedre præsicion som resultat. Rickie Fowlers træner Claude Harmon udtaler sig sådan om ONE Length: Har du nogensinde hørt nogen sige at de har svært ved at slå deres syv jern ???? Tænk at have hele din bag fyldt med syv jern......

Til sidst nogle ord om Cobra Connect. I toppen af grippet på alle KING Forged TEC jern sidder en højteknologisk sensor. Når du slår et slag med dit jern sender denne sensor et signal til en app i din mobil som lagrer GPS-positionen for slaget. Dette sker helt automatisk og når runden er færdig spillet har du alle tænkelige statistikker som feks. Hvor langt du slår med hver jern, fairway træf, green træf, antal puts osv.

Efter ti runder har du rimelig styr på dine styrker og svagheder og kan begynde at træne efter den informnation du har fået fra Cobra Connect.

Så har du lyst til at spille med Cobra KING TEC i denne sæson skal du ansøge COBRA KING OF BIRDIES. For at være med i kampen om en plads og på sigt vinde udfordringen, skal du have single hcp , jo lavere desto bedre. Men efter som COBRA KING OF BIRDIES er lige glade med bogeys og dobbelt kan du også være en spiller som spiller en blandet gang golf og som laver mange birdies men også mange bogeyes , det eneste som tæller er birdies og selvfølgelig eagles som tæller trippel. Jo mere golf du spiller jo flere birdie muligheder har du. 

Cobra vi selvfølgelig gerne, at der også er piger/damer som deltager, og også gerne at nogen i gruppen vil spille ONE Length.

Link til tilmelding til COBRA KING OF BIRDIES

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=YElAzw_F0kaL86PJVyg7hkOzhXzGjAJMlyBk1fFyM2tURUY5SVFTWjQ2WjlUTlNCRTY1V0dFUVZDVC4u

 

Din tilmelding skal vi have senest 1 april. Derefter udvælger Cobra hurtigt sine spillere så en custum fitting af jern og køller kan blive fixet. Derefter informerers alle hvilke ting som gælder for alle i udfordringen. Når alle efterfølgende har fået udleveret deres udstyr skal alle runder spilles med Arccos/ Cobra Connect og Gamebook for at anmelde alle birdies. Cobra vil lave delmål under selve udfordringen, men den store præmie er til den som laver flest birdies frem til 2 august. Vinderen får så lov at beholde det udleverede udstyr som præmie

Hold dig ikke tilbage, vis hele Norden at du er King of Birdies 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:2,227,168
 • Unique Visitor:145,150
 • Registered Users:162,207
 • Unregistered Users:31,160
 • Blocked Users:12,415
 • Published Nodes:15,820
 • Unpublished Nodes:300
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:3.239.40.250
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:7,380
  • This week:75,998
  • This month:294,024
  • This year:2,227,598

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk