Karrierens første titel til Broch Larsen | Golf.dk
Måske er der noget i vandet, som får det bedste frem i Nicole Broch Larsen og Emily Pedersen ved Evian Championship.

Karrierens første titel til Broch Larsen

06/09 - 2015 | Mikkel Ring Christensen

Ingen har nogensinde påstået, det er nemt at vinde for første gang, og det kan Nicole Broch Larsen skrive under på. Hillerød-spilleren førte med få huller igen i Tjekkiet for få uger siden, men et katastrofehul afsporede hendes drømme om sejr.

Broch Larsen skulle dog ikke bruge lang tid til at komme sig over skuffelsen, for fra startskuddet gik til The Helsingborg Open lagde hun sig igen i front, og efter 54 huller var forspringet blevet bygget fire slag stort.

Tre under efter seks huller søndag gav det falske indtryk, at sejren ville blive en formsag, men sådan går det sjældent for uprøvede spillere. Broch Larsens finalerunde på Vasatorp Golf Club kom til at give flashback til Tjekkiet, da hun på hul 13 lavede en doublebogey. Der var dog nok slag at give af, så selvom det også blev til bogeys på hul 17 og 18 rakte runden i +2 til en samlet sejr på et slag.

- Det var tæt. Jeg blev meget nervøs mod afslutningen. Jeg spillede godt i starten, men den doublebogey satte mig tilbage. På de sidste fire fem huller var jeg meget nervøs, for jeg fandt ikke rytmen i dag, sagde den 22-årige vinder til LET. 

Andenpladsen gik til sydafrikaneren Ashleigh Simon i -11. På de følgende pladser var der flere danskere. Malene Jørgensen lavede bogey på sidste hul men kom alligevel rundt to under par for at tage tredjepladsen alene i -10.

Nanna Koerstz Madsen spillede banen i par og blev delt nummer fire i -5, mens Daisy Nielsen blev nummer 35.

Med sejren kan Broch Larsens se frem til et avancement på Order of Merit, hvor hun før denne uge var nummer seks. 

Det er den første danske sejr på Ladies European Tour siden Line Vedel i Slovak Open juni 2012. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer