Kan du slå vennerne i Golfreglerne? | Golf.dk

Kan du slå vennerne i Golfreglerne?

07/08 - 2017 | Henriette Krøyer

Med den nye GolfQuis app kan du på en sjov og anderledes måde lære Golfreglerne, teste dine færdigheder og udfordre golfvennerne - også når du ikke er på golfbanen.

Ved at svare på spørgsmål om Golfreglerne tildeles du et GolfRegelHandicap, som kan forbedres i takt med at du bliver bedre til reglerne.

Dansk Golf Union anbefaler GolfQuis som en sjov og anderledes måde at lære Golfreglerne og håber, at GolfQuis kan få flere golfspillere til at interessere sig for Golfreglerne.

 

Download app her:

    

 

Du kan læse meget mere på www.golfquis.com

 

Om App’en

GolfQuis er udviklet i samarbejde med Dansk Golf Union og ejes af virksomheden Appicorn. GolfQuis er gratis og kan spilles på både Android og Apple enheder, smartphones, tablets og din computer.

User Comments:

  • Svar til Jesper

    04/08 - 2017 | Henrik Bergqvist

    Hej Jesper Tak fordi du har downloadet appen og tak for dine roser. Vedr, at spille mod venner; vil du have ulejlighed med at beskrive for os, hvori problemet består? Vi kan ikke genskabe problemet (det virker fint hos os). Du må gerne skrive direkte til Jesper Holme på jesper@golfquis.com På forhånd tak! Hilsen Henrik Appicorn/GolfQuis

  • lige bortset fra at det ikke virker mod "vennerne"

    04/08 - 2017 | Jesper Schmidt

    Men solo spil virker fint. Og man lærer noget af det.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer