Kan den tyske maskine stoppes? | Golf.dk
Vijay Singh er tidligere tre gange major-vinder og tidligere nummer 1 på verdensranglisten, og nu kæmper han blandt de bedste seniorspillere

Foto: Getty Images

Kan den tyske maskine stoppes?

11/11 - 2017 | Martin Rahbech

Den ukronede konge på PGA Tour Champions er Bernhard Langer. Den 60-årige tysker har i sin seniorkarriere vundet hele 36 gange på PGA Tour Champions herunder syv gange i 2017.

Nu mangler sæsonfinalen Charles Schwab Cup Championship, hvor der spilles om Charles Schwab Cup, der på en måde minder om FedEx Cup slutspillet.

Der er tre turneringer på PGA Tour Champions playoff, og Bernhard Langer har vundet de første to. Det gør ham til storfavorit til at vinde Charles Schwab Cup for fjerde gang i træk.

Men der er andre muligheder. Faktisk har alle 36 startede ved Charles Schwab Cup Championship en matematisk mulighed for at vinde titlen og $1 million bonus.

Efter første runde er Bernhard Langer på 28. pladsen efter en runde i par. En turneringssejr giver selvsagt den samlede sejr til Bernhard Langer.

Andre spillere med samme udgangspunkt er Scott McCarron, Kenny Perry, Kevin Sutherland og den spanske profil både på europatouren og nu altså PGA Tour Champions Miguel Angel Jiménez.

Ingen af dem er dog med helt fremme efter første runde. Førstepladsen deles af Lee Janzen, Paul Goydos og Vijay Singh.

54-årige Vijay Singh har vundet en gang på PGA Tour Champions i 2017, og han kan gå hele vejen og vinde Charles Schwab Cup, hvis han vinder Charles Schwab Cup Championship og Langer, McCarron, Perry, Sutherland og Jiménez slutter udenfor top 3.

-Jeg spillede fint. Jeg drivede godt, hvilket er nøglen på denne bane. Jeg puttede fint og lavede nogle gode putts. Når du driver godt og laver nogle gode putts, så vil du skyde lavt. Så jeg er virkelig glad for min start, og jeg håber at holde det kørende, sagde  .

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer