Kølige Hoge spiller sig i front | Golf.dk
Tom Hoge lod sig ikke skræmme af udsigterne til et nyt bombardement af Hawaii.

Foto: Getty Images

Kølige Hoge spiller sig i front

14/01 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Normalt kommer godt spil i de indledende runder med sidegevinsten at kunne sove længe i weekenden. Det blev der ikke noget af lørdag i Sony Open, for lidt over otte om morgenen blev der varslet om indkommende missil over Hawaii. Det viste sig at være falsk alarm, men mange af PGA Tourens medlemmer fik sig en slem forskrækkelse.

Tom Hoge er af en anden støbning, og udsigterne til at gå sit endeligt i møde tog den 28-årige med ro i sindet.

- Jeg så basketball på det tidspunkt, så jeg var en lille smule frustreret over det. Missilet var ikke rigtigt på min radar. Jeg ved ikke engang, hvad man skal gøre mod et missil. Så jeg gik ikke i panik ligesom nogle omkring os gjorde.

- Jeg var på et hotelværelse i Waikiki. Hvis det er den sidste dag, så er det den sidste, ikke sandt? Man ved aldrig, hvornår det sker. At være her i Hawaii med strandene og alting- det ville være et godt sted at sige farvel, sagde han på pressemødet efter tredje runde.

Med det syn på liv og død er der ikke noget at sige til, Hoge formåede at holde nerverne i ro under tredje runde på Waialae Country Club. En bogeyfri lørdag med seks birdies gav amerikaneren en 64'er, og det var nok til at overtage førstepladsen.

Brian Harman startede dagen med et tre slags forspring, men den venstrehåndede spiller dumpede ned til en delt andenplads med Patton Kizzire med en runde i 68 slag. I -15 går de to ind til søndagen et slag fra den førende.

Hoge er nummer 392 i verden og er aldrig sluttet bedre end nummer fire på PGA Touren. Det får han mulighed for at ændre på søndag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer