Kæmpe skalp og ufrivillig vennetjeneste | Golf.dk

Kæmpe skalp og ufrivillig vennetjeneste

07/11 - 2016 | Claes Meldal

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Turkish Airlines Open (European Tour)
Trods afbud fra flere profiler, blandt andet Stenson og McIlroy, var Thorbjørn Olesens sejr i Turkish Airlines Open en fantastisk præstation. Tordenbjørnen førte turneringen klart fra 2. runde og frem, men midtvejs i finalerunden var føringen pludselig skrumpet til et enkelt slag. Han fik dog hurtigt rettet skuden op med nogle tiltrængte birdies, og selv et par vildfarne drives i slutfasen kunne ikke bringe Olesens sejr i fare. Fantastisk flot præstation.

2. Emily Pedersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 8 i Fatima Bint Mubarak Ladies Open (Ladies European Tour)
Emily Pedersen havde ikke gang i spillet i de to første runder, men det lykkedes hende at komme anstændigt rundt i 69 og 71 slag og klare cuttet sikkert alligevel. Efter en 70’er på tredjedagen så det ikke ud til, at det skulle blive Emilys turnering – og to indledende bogeys i finalerunden gjorde ikke udsigterne bedre. Men med en hæsblæsende afslutning, hvor hun gik de sidste 12 huller i -8, fløj hun op gennem finalefeltet og sluttede på en imponerende 8. plads.

3. Malene Jørgensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 10 i Fatima Bint Mubarak Ladies Open (Ladies European Tour)
Malene Jørgensen fik en fin start i Fatima Bint Mubarak Ladies Open med en 68’er, men faldt siden tilbage til en 31. plads efter to midterrunder i 72 og 70 slag. Men ligesom sin tourkollega Emily Pedersen havde fynboen gemt det bedste til sidst. Jørgensen fyrede en 67’er af i finalerunden og avancerede 21 pladser til en 10. plads. Fornemt kæmpet.

4. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 12 i Fatima Bint Mubarak Ladies Open (Ladies European Tour)
Man skulle ikke meget længere ned ad leaderboardet for at finde det næste danske flag i Fatima Bint Mubarak Ladies Open. Nicole Broch Larsen var tilbage på Ladies European Tour igen efter den fantastiske sejr på amerikansk græs for nogle uger siden, og det blev til en fin 12. plads, selvom ikke alt kørte efter planen for den stærke Hillerød-spiller.

5. Lasse Jensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 25 i Turkish Airlines Open (European Tour)
Flere vigtige ting faldt i hak på allersidste hul for Lasse Jensen i går. Han lavede en birdie, der sendte ham op på 25. pladsen, og vennen Lucas Bjerregaard gjorde ham en ufrivillig tjeneste ved at lave en bogey på selvsamme hul. Det gav lige akkurat Jensen nok præmiepenge til at klemme sig ind på 80. pladsen på Race to Dubai-listen – hvilket gav adgang til den allersidste sikre plads i feltet til denne uges lukrative Nedbank Golf Challenge.

Boblere
Søren Kjeldsen (nr. 31 i Turkish Airlines Open (European Tour))
Lucas Bjerregaard (nr. 31 i Turkish Airlines Open (European Tour))

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer