Kæmpe hold af udviklere skaber nye Titleist jern | Golf.dk
Titleist T-Series

Foto: Titleist

Titleist T-Series

Foto: Titleist

Kæmpe hold af udviklere skaber nye Titleist jern

09/08 - 2019 | Pressemeddelelse

Den tekniske opfindsomhed, der gennem mange år har gjort Titleist jern til de mest spillede på PGA Touren, har nu resulteret i Titleist T-Series med tre helt nye jern, som er i butikkerne 30. august og allerede mandag d. 12. kan prøves ved fittingdage.

Med den banebrydende Max Impact teknologi, som giver maksimal fart og længdekontrol over hele slagfladen, tilbyder de nye modeller i T-Series - T100, T200, T300 - en kombination af kraft, performance, spilbarhed og feel på et niveau, Titleist aldrig tidligere har designet.

- Tre elementer er afgørende for et godt jernslag: Længde, dispersion og vinklen på boldflugten, når den lander. T-Series-teknologien hjælper spillere med at flyve bolden længere og oftere ramme deres standarlængde, selv når træffet ikke sidder midt i slagfladen. Der er mindre spredning, så bolden holder sig på linjen. Og desuden er boldflugten optimeret, så bolden ikke kun lander på green, den bliver der også. Længde betyder ingenting, hvis man ikke har kontrol, udtaler direktøren for udvikling af Titleist jern, Marni Ines.

T100 er et jern til den virkelig gode spiller, og de kommer med et look, der giver selvtillid og kvaliteter på tour-niveau sammen med Titleists velkendte feel. En ny, komplet smedet cavity konstruktion er balanceret med tungsten for præcis længdekontrol for enestående stabilitet. 

T200 leverer kraft og spilbar længde med tour-inspireret look og feel. Max Impact-teknologi øger maksimal fart og forbedrer længdekontrol over hele den tynde, smedede L-slagflade som giver høj boldflugt og mulighed for at stoppe bolden. T200 ændrer små fejl til det næsten perfekte. 
 
T300 tilbyder den mest tilgivende oplevelse med en moderne kølleform, som giver hurtigere ball speed i belønning sammen med feel. Max Impact-teknologien øger farten på tværs af den ekstremt tilgivende slagflade og har en kraftfuld cavity back, som leverer den bedste kombination af høj launch, længde og tilgivenhed.

- T-Series repræsenterer et revolutionerende skridt fremad for Titleist jern. Vores hold af udviklere er næsten seks gange så stort, som det var, da den første generation af AP jern blev introduceret for 11 år siden. Det er på grund af den fortsatte investering, at vi har været i stand til at skabe så betydningsfulde gennembrud, når det kommer til materialer, og vi har lært at pakke de teknologier i konstruktioner, som giver udseendet, lyden og den feel, som spillere forventer fra et Titleist jern, udtaler vicepræsident for Titleist marketing, Josh Talge. 

T100 & T200 
Stålskaft: 1417 kroner per jern (8499 kroner for et sæt med 6 jern: 5-PW)
Grafitskaft: 1500 kroner per jern (9000 kroner for et sæt) 

T300
Stålskaft: 1000 kroner per jern (5999 kroner for et sæt)
Grafitskaft: RRP 1083 kroner per jern (6499 kroner for et sæt) 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer