Justin Thomas går efter tre på stribe | Golf.dk
Justin Thomas' to første sejre på PGA Touren blev hentet i CIMB Classic i 2015 og 2016.

Foto: Getty Images

Justin Thomas går efter tre på stribe

12/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Det er kun otte dage siden Justin Thomas blev offentliggjort som Player of the Year, men allerede nu er han i gang med den nye sæson. Der er ikke tid til at hvile på laurbærene, for det er et titelforsvar, den 24-årige amerikaner lægger fra land med. 

Et dobbelt et af slagsen faktisk, for de seneste to gange, Thomas har været i Kuala Lumpur, er han endt med trofæet. Muligheden for tre sejre i træk i CIMB Classic er til stede, men der er et stykke vej til toppen efter en åbningsrunde i 70 slag på Kuala Lumpur Golf & Country Club. 

Samme score kom verdens nummer tre, Hideki Matsuyama, rundt i, og det var netop de to, som for et år siden dystede om titlen. Efter de første 18 huller må de nøjes med at dele 23. pladsen.

Australske Camerom Smith gik en bogeyfri runde i 64 slag og lagde sig alene på førstepladsen. Trods den imponerende runde med otte birdies er der kun et enkelt slag ned til andenpladsen. Den deler Keegan Bradley med Poom Saksansin og sidste sæsons Rookie of the Year, Xander Schauffele.

Schauffele var ikke blandt de 350 bedste i verden, da han tog hul på PGA Tour-karrieren, men i løbet af et yderst succesfuldt første år ræsede han mod toppen på ranglisten. Det hele kulminerede med sejren i Tour Championship, og derfor går Schauffele ind til sin anden sæson som nummer 32 i verden.

Der er masser af grund til at tro, han kan nå endnu højere, og det blev bakket op af torsdagens syv birdies i den malaysiske hede. Skal den 23-årige fra San Diego vinde sin anden turnering i træk, kommer det til at kræve flere runder dybt i 60'erne, for de seneste udgaver af CIMB Classic er blevet vundet i -23 og -26.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer