Justin Rose's specialdesignede putter er nu i handlen | Golf.dk
Justin Rose, AXIS1

Foto: AXIS

Justin Rose's specialdesignede putter er nu i handlen

13/02 - 2020 | Pressemeddelelse

Golfspillere på tværs af Europa har nu chancen for at spille den samme AXIS1 putter, som den forsvarende olympiske mester Justin Rose benyttede til at præstere sin karrieres bedste sæson på greens.

AXIS1 – skaberne af verdens eneste perfekt balancerede puttere helt uden torque – gør den specialdesignede AXIS1 Rose tilgængelig i sølv og sort i udvalgte butikker rundt om i Europa. Putteren kommer med en stært anbefaling fra den europæiske Ryder Cup-stjerne, om har hjulpet til med at udvikle produktet. 

Da Rose skrev kontrakt med luksusmærket, udtalte han følgende: ”Jeg havde stor succes med at benytte AXIS1 sidste år, og jeg er begejstret over at danne partnerskab med det mest innovative mærke blandt putterproducenterne. Under udviklingen af denne putter så jeg teknologierne, som skiller AXIS ud fra flokken, og jeg tror på, de kan revolutionere markedet.”

Efter Rose skiftede til AXIS1 i 2019, leverede han sin bedste sæson nogensinde med putteren: Nummer 13 i Total Putting; nummer fem i Putting Average; nummer tre i Overall Putting Average; nummer tre i One-Putt Percentage; og nummer otte i 3-Putting Avoidance. Med AXIS1 Rose vandt han også sidste års Farmers Insurance Open og tangerede den laveste runde nogensinde i en US Open på Pebble Beach, da han kun skulle bruge 22 putts på vej mod en 65'er.  

Den banebrydende teknologi gør serien af AXIS1 puttere 100 procent perfekt balancerede ved at flytte vægten fremad takket være en patenterede counterweight i hælen, som giver et centre of gravity præcis i midten af slagfladen og i linje med skaftets akse. Putterne forbliver square ved adressering og undlader at rotere og vride sig under både svinget og træffet med bolden. I modsætning til traditionelle puttere vil køllehovedet ikke naturligt åbne sig, og det resulterer i et mere jævnt sving og flere putts, som kommer ud på den rigtige linje. Samlet resulterer det i lavere scores.

Modellen, som Justin Rose benytter, er ikke den eneste AXIS1 putter. AXIS1 Tour kommer ligesom Rose-modellen i sølv (Tour-S) og sort (Tour-B). 

AXIS1 Rose koster 530 euro, mens AXIS1 Tour kan købes for 470 euro. Putterne producers kun  højrehåndede versioner. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer