Juniorerne blev testet på Portrush | Golf.dk
Cecilie Leth-Nissen var sammen med Jamie Tofte Nielsen en tur på årets British Open-bane for at spille Duke of York

Foto: Lisbeth Riggelsen

Juniorerne blev testet på Portrush

12/09 - 2019 | Henrik Søe

Det er ikke hverdagskost, at internationale turneringer bliver vundet med scores i seks slag over par. Men når turneringen finder sted på Royal Portrush og ovenikøbet rammes af både kraftig vind og regn, er der for alvor dømt høje scores. 

Det var også tilfældet, da den traditionsrige amatørturnering Duke of York Young Champions Trophy blev afviklet på British Open-banen med to danske deltagere i feltet i form af juniorlandsholdsspillerne Jamie Tofte Nielsen og Cecilie Leth-Nissen. 

De første dage blev spillerne udsat for kraftig blæst og i torsdagens finalerunde var det særligt regnen, der skabte udfordringer. Der var således ikke en eneste af spillerne, der formåede at bryde par i løbet af de tre runder - og blot tre deltagere formåede at komme banen rundt i banens par (72).

Turneringen blev afviklet over 54 huller og havde deltagelse af 62 juniordrenge og piger fra 37 lande. Jamie Tofte Nielsen og Cecilie Leth-Nissen sluttede på hhv. en 32. og en 45. plads. Turneringen blev vundet af engelske Conor Gough. 

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer