Julian Suri tæt på sejren i anden turnering efter lang skadespause | Golf.dk

Julian Suri tæt på sejren i anden turnering efter lang skadespause

30/03 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Julian Suri blev nummer 35 på Race to Dubai i 2018. Den placering opnåede den talentfulde amerikaner til trods for, at han gik glip sæsonens to sidste turneringer. I stedet for at spille Nedbank Challenge og DP World Tour Championship røg Suri under kniven og blev opereret for brok.

Det medførte en pause frem til sidste uges Maybank Championship, men de fire en halv måneder uden turneringsrunder gik ikke ud over formen. Han startede med en fin 20. plads, og i denne uge trækker det op til sejr i Hero Indian Open – det til trods for, at han rundede tredje runde af med en doublebogey.

Efter to runder i 67 slag var Suri, som fylder 28 år om præcis en uge, DLF Golf & Country Club rundt i 71 slag, -1. Med en total i -11 fører han delt med engelske Callum Shinkwin, som brugte 68 slag. 

Shinkwin er uden sejr i sine første 80 turneringer på europatouren, mens Suri har smagt sejrens sødme - i Made in Denmark 2017.

De fører med to slag ned til Masahiro Kawamura.

For Joachim B. Hansen blev det en god arbejdsdag, selvom starten ikke var særlig mindeværdig. Den 28-årige dansker er ved at være vant til weekendarbejde på europatouren. Han har klaret otte ud af 10 cuts siden sæsonstarten i Hong Kong.

 Lørdag lagde han ud med to pars og en doublebogey. Hansen var tre slag over par efter syv hulller, men derfra fik han vendt rundt på spillet. Fem birdies i løbet af de sidste 11 huller gav en runde i 70 slag -2, og et spring på 26 placeringer frem til en delt 27. plads. Han er -1 samlet og 10 slag fra de førende.

Det gik den modsatte vej for Søren Kjeldsen. Den rutinerede dansker brugte 77 slag og faldt ned til en delt sidsteplads i +7.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer