Jon Rahm elsker Rolex Series | Golf.dk
I sin blot 37. turnering på europatouren har Jon Rahm mulighed for at vinde sin femte titel.

Foto: Getty Images

Jon Rahm elsker Rolex Series

20/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Ingen har nydt opfindelsen af Rolex Series mere end Jon Rahm. Spanieren er den eneste spiller med tre sejre i den lukrative turneringsserie – to gange vinder af Irish Open samt DP World Tour Championship. 

Måske er der en fjerde på vej, denne gang i BMW PGA Championship. Det er første gang, Rahm spiller med på Wentworth, men det har ikke holdt den 24-årige basker tilbage. Halvvejs gennem turneringen er han på en delt førsteplads med Danny Willett i -11.

Rahm sluttede dagen med en eagle. Selvom han lagde ud med to bogeys kom han rundt i 67 slag, -5.

- Det er Rolex Series, og det er PGA mesterskabet her i Europa. Det er flagskibsturneringen, så det er en, vi alle gerne vil vinde. Der er en masse historie og legender på væggene, så det ville være stort at blive inkluderet i den liste af spillere, sagde Rahm.

Willlett spillede sin fineste golf tidligt på runden. Englænderen var fem under par efter fem huller og nåede til -8 efter 12. Han kom i klubhuset i 65 slag og kan sammen med Rahm gå i seng på et toslags forspring.

Nærmeste forfølgere er Christiaan Bezuidenhout samt Ryder Cup-makkerne Justin Rose og Henrik Stenson i -9.

Efter torsdagens spillemæssige sammenbrud formåede Rory McIlroy alligevel at slide sig med til weekenden. Cuttet faldt i +1, og det var lige præcis nordirerens total efter fire birdies og en bogey på anden runde.

I weekenden får han kun selskab af en enkelt dansker. Det er Søren Kjeldsen, som er nummer 98 på Race to Dubai og kan være tjent med en sidste check for at garantere fornyelse af sæsonkortet til europatouren, hvor han har spillet siden 1998.

Med en runde i 71 slag nåede den 44-årige tilbage til par for turneringen, og det giver en delt 46. plads.

Lucas Bjerregaard er kendt for sin voldsomme kraft, men den fik han ikke meget ud af på de to afsluttende par fem huller. Da frederikshavneren nåede dertil, var han et slag inden for cutgrænsen, men det blev til to bogeys og en friweekend.

Thomas Bjørn havde brug for en birdie på sidste hul for at klare cuttet, men han slog i skoven i drivet og endte med en otter på hullet. 

Link til stillingen   

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer