Johnson fortsætter hvor han slap | Golf.dk
Solen skinner stadig på Dustin Johnson, selvom han har holdt en måneds pause fra turneringsgolf.

Foto: Getty Images

Johnson fortsætter hvor han slap

04/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Dustin Johnson var gigantisk favorit, da han gik ind til The Masters efter tre sejre. Et fald på en trappe i sit lejede hus dagen inden årets første major gav en mindre skade i ryggen, der dog lige akurat var stor nok til at forhinde ham i at stile til start. 

Siden den store skuffelse har Johnson holdt turneringspause, men denne uge er han igen klar til at jagte sin fjerde sejr på stribe. Det projekt kom fra start helt efter planen, da første runde bød på 16 greens in regulation og et par af de fortvivlende lange drives, der er den 32-årige amerikaners varemærke.

Det gav en runde i -2, hvilket indtil videre svarer til en delt syvendeplads, fire slag fra Francesco Molinari.

Kun 22 spillere fra morgenholdet er under par på Eagle Point Golf Club, og det eksklusive selskab er Søren Kjeldsen ikke at finde blandt. Danskeren brugte 73 slag og ligger i skrivende stund på 73. pladsen. 

Trods 10 ramte fairways formåede Kjeldsen kun at ramme 10 af de 18 kuperede greens. Det resulterede i tre bogeys. Den første af dagens to birdies kom på hul 13 (dagens fjerde hul) hvor et putt på fem meter fandt vej til hullet. Den anden blev leveret på det lange hul seks, hvor den 41-årige slog en 3-wood på green i sit andetslag og toputtede sikkert.

Da Kjeldsen kom ind-og-i for par på hvert af de sidste tre huller, kommer han stadig til at have en god chance for at få penge med fra den ottende turnering i træk på PGA Touren.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer