Joachim under par trods tung start | Golf.dk
Joachim B. Hansen har tidligere i år vundet på Nordic League, men en sejr på challengetouren vil utvivlsomt betyde mere for ham.

Foto: Getty Images

Joachim under par trods tung start

19/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Der er kun to turneringer tilbage til at rykke i top-45 på Road to Oman for at kvalificere sig til sæsonfinalen, men det så ikke ud til, at Joachim B. Hansen skulle forbedre sin 63. plads på ranglisten, da han åbnede ugens The Foshan Open med tre bogeys. 

Det var ikke nok til at få den tidligere europastourspiller til at kaste håndklædet i ringen, og med en eagle på dagens niende hul nåede han tilbage til par. På de næste ni huller blev en doublebogey klemt ind mellem tre birdies, og det gav en samlet score i -1.

Det rækker til en delt 37. plads med blandt andre Jeff Winther, nummer 67 på Road to Oman, der valgte at forpasse muligheden for at deltage i Andalucía Valderrama Masters på europatouren og i stedet tage turen til Foshan Golf Club nær Hong Kong.

Af de fire danske deltagere, er det de to sjællændere, som er nærmest engleske Callum Tarren på førstepladsen i -7. 

Morten Ørum Madsen lavede to birdies og to bogeys og er lige inden for cutgrænsen i par. Martin Ovesens 75'er giver en delt 84. plads i +3.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer