Joachim med helt fremme inden sidste runde | Golf.dk
Joachim B. Hansen kan være på vej mod det bedste danske resultat i år.

Foto: Getty Images

Joachim med helt fremme inden sidste runde

02/02 - 2019 | Jakob Schmidt

Efter en fabelagtig runde med seks birdies og én bogey, har Joachim B. Hansen spillet sig op på en delt 6. plads i en samlet score på -8 ved turnering i Saudi Arabien. Det bliver dog svært for ham og resten af top-10, at nærme sig 1. pladsen som besiddes af Dustin Johnson og Haotong Li med en score på -16 efter trejde runde.

Der er dog stadig håb for Joachim, i det at en 3. plads vil give karrierens anden bedst betalte resultat - og den er han kun tre slag fra. Her er det englænderen Tom Lewis der befinder sig med en score på -11, efter en tredje runde i kun 62 slag.

Dagens højdepunkt stod Haotong Li dog for. En runde på 62 slag lyder ikke vanvittigt imponerende, men hvis man kigger på scorekortet er det en anden sag. Kineseren formåede at lave 4 eagles, hvor af de tre første var på par-4 huller. Siden 2007 er Li den første til at lave 4 eagles på kun én runde på europatouren.

Både på hul 1 og hul 10, var det et chip der endte i hullet og som sørgede for at han kunne indkassere en to'er på et par-4 hul. På Hul 17 var det anden sag. Her lagde Li bolden direkte fra teestedet op på green, til et putt på ca. én meter som selvfølgelig blev holet.

- Jeg synes at jeg var meget heldig i dag. De sidste to eagles var gode, men de første to var jeg ret heldige med. Siger den 23-årige Haotong Li som var hovedpersonen i den omdiskutterede regelkendelse sidste weekend, hvor han blev tildelt to strafslag.

På den anden førsteplads finder vi Dustin Johnson som ikke kunne leve op til gårsdagens runde i 61 slag. Helt skidt gik det ikke, men et par uheldige lies og bounces på de sidste par huller resulterede i en runde i 65 slag.

Der er dermed lagt op til en spændene finalerunde i morgen, hvor der ligner at Dustin Johnson og Haotong Li skal ud i en direkte vinderduel. Det danske håb i turneringen Joachim B. Hansen skal ud sammen med Ross Fisher i 4. sidste bold.

Du kan se sidste runde i turneringen i morgen fra kl. 10.30.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer