Joachim laver hole-in-one under vanvidsrunde | Golf.dk
Lørdag lavede Joachim B. Hansen alt fra doublebogey til hole-in-one i løbet af de 10 første huller.

Foto: Getty Images

Joachim laver hole-in-one under vanvidsrunde

01/09 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Joachim B. Hansen er den næstbedste dansker på verdensranglistren, men spillet de første dage af Made in Denmark har ikke været på det niveau, der førte sejre på challengetouren med sig i april og først i juli.

Torsdag krævede det fem birdies på de sidste seks huller for at komme tilbage til par, og fredag klarede han kun akkurat cuttet i -2 med tre birdies på de sidste ni huller.

Det gav en tidlig starttid lørdag, og for tredje dag i træk fik 28-årige Hansen en skuffende start. Skuffende- men ikke kedelig. Efter fem huller havde challengetourens suveræne nummer ét lavet to bogeys, to birdies og en doublebogey. 

På sjette hul blev det endelig til dagens første par, men festfyrværkeriet var langtfra slut. Fra det 134 meter lange hul syv lød der et brøl banen over, da Hansen slog sit teeslag i hul for årets første hole-in ved Made in Denmark. Bolden landede tre-fire meter bag pinden og spandt langsomt tilbage i koppen.

- Den var vildt langt tid om at gå i, fortæller Lasse Platou, der stod på 7. tee, da begivenheden indtraf.

- Der var vild jubel, klappen og piften. De kunne høre det helt nede på ottende green, vi snakkede med dem bagefter, og de spurgte os, hvad der var sket, fortæller Lasse Platou, der er ven med Joachim B. Hansen og spiller med ham hjemme i Hillerød Golfklub.

Hansens er den anden danske hole-in-one i Made in Denmarks historie. I 2016 lavede Sebastien Cappelen en etter på Himmerland Hill.

Med drømmeslaget kom Hansen tilbage til par for dagen. Han fortsatte sin usædvanlige runde med birdie-bogey-birdie, så efter 10 huller er der stadig kun én par på scorekortet.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer