Joachim klarer sæsonens 10. cut | Golf.dk

Joachim klarer sæsonens 10. cut

03/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

En afstikker til Kina, sådan en kan både mærkes på pengepungen og på fysikken, når Jetlag skal overkommes to gange i løbet af en uge. Derfor ville det være en hård mavepuster, hvis turen løb ud i ingenting, og det var Joachim B. Hansen i fare for, da han stod i greenbunkeren på dagens sidste hul.

En over par for runden og to under samlet. Dervar stadig mange timers golf tilbage, før cuttet faldt, så han kunne ikke vide med sikkerhed, at bolden skulle ind-og-i for par, for at komme med videre til weekenden i Volvo China Open.

Hansen slog bolden op til seks meter. Han trodsede sandsynligheden og sendte bolden i koppen for en firer. Dermed er han sikret to runder mere på Genzo Golf Club, og han er garenteret at få dfel i de 20 millioner yuan, hvilket svarer til cirka 2,6 milllioner euro.

Da de sent startende spillere havde slået dagens sidste slag, rakte Hansens score i -2 til en delt 55. plads, som samtidig er cutgrænsen. Det er 10. turnering ud af 12 mulige i denne sæson, at Hansen får penge med hjem.

Derfra er der 11 slag op til shun Wu på førstepladsen. Wu har tre sejre på europatouren og er dermed den mest vindende kinerser i historien. En af de tre titler kom netop i Volvo China Open tilbage i 2015.

Wu gik dagens laveste runde, en 65'er, og spillede sig til -13 samlet. Han har to slag ned til finske Tapio Pulkkanen, og ikke overraskende var han godt tilfreds med at være 13 under par og i front halvvejs gennem turneringen på hjemlige himmelstrøj.

- Det var en stor dag igen i dag. Jeg lavede otte birdies og en bogey, slog en masse kvalitetsslag og lavede en masse birdies. Jeg er meget glad.

- I løbet af vinterpausen tog jeg mig tid til at evaluere mit spil, foretog nogle svingændringer og bev bedre og bedre. 

- Jeg nyder at spille hjemme. Det er en fantastisk uge, da jeg har min familie og mine venner med mig. Det er en god følelse, sagde 33-årige Wu til europatouren.

På tredjepladsen finder mqn Jorge Campilllo, som fortsætter den senere tids storspil. Sidste uges vinder gik banen tre under par og nåede til -10 samlet.

Andre hovedaktører fra sidste uge holder sig til i toppen. Både Erik Van Rooyen og Sean Crocker har del i femtepladsen i -8.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer