Joachim fik bugt med det dyre hul | Golf.dk

Joachim fik bugt med det dyre hul

01/12 - 2018 | Martin Rahbech

Der er præmiecheck i vente for anden gang ud af to for Joachim B. Hansen i sit comeback til europatouren.

Det er ikke de helt store checks, men klarede cuts er altid en god start, når pladsen på europatouren skal sikres og forsvares.

Han startede sæsonen med en 45. plads ved Hong Kong Open, og han er på vej til at følge op med endnu en plads midt i feltet ved Afrasia Bank Mauritius Open.

Han er placeret på 37. pladsen i -4 efter en tredje runde i -1.

Lørdagens runde var særlig på flere måder for Joachim B. Hansen. Han startede med en dobbeltbogey på første hul og sluttede med en eagle på 18. hul.
I de mellemliggende huller blev det til fem birdies og fire bogeys. De fem birdies kom med fire på stribe fra 2. til 5. hul.

Det var et stærkt modsvar til den hårde åbning med dobbeltbogey på første hul, men det var også et passede svar på femte hul, som kostede en trippelbogey på første runde og en dobbeltbogey på anden runde.
Med den blandede runde er Joachim B. Hansen 12 slag fra førstepladsen og seks slag fra top 10 inden søndagens finale.

I toppen skete der en ændring, da amerikanske Kurt Kitayama åbnede døren på førstepladsen. Han var i -14 alene på førstepladsen efter to runder.

Men han spillede sin tredje runde i -2 med de sidste 13 huller i par. Han fik følgeskab i toppen, da sydafrikanske Justin Harding bragede afsted på Four Seasons GC Mauritius at Anahita med en bogeyfti 64’er.

Kurt Kitayama og Justin Harding deler førstepladsen i -16,
De er tre slag foran S Chikkarangappa, Matthieu Pavon og Masahiro Kawamura på tredjepladsen.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer