Joachim B. Hansen holder tempoet i Kina | Golf.dk
Joachim B. Hansen har tidligere i år vundet på Nordic League, men en sejr på challengetouren vil utvivlsomt betyde mere for ham.

Foto: Getty Images

Joachim B. Hansen holder tempoet i Kina

13/04 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Det har været en håndfuld magre danske år på challengetouren.

Ingen rød/hvide sejre siden 2012 - men måske bliver det anderledes i 2018. Indtil videre gør Joachim B. Hansen sit for sagen.

I årets anden turnering ligger han efter to dage på 4. pladsen. En runde i 71 slag holder ham inden for tre slag af den førende spiller, finnen Kim Koivu.

Joachim B. Hansen har i de senere år ført lidt af en elevatortilværelse, hvor han har pendlet mellem europatouren og challengetouren. Men Hillerød-spilleren er fast opsat på at bevise, at han har kvalitet til at begå sig på Europas største tour.

Her vil et topresultat ved Belt & Road Colorful Yunnan Open være et godt skridt, i det turneringen er blandt de mest pengestærke på challengetouren.

Af samme grund vil også Mark Haastrup og Jeppe Huldahl håbe på stærkt spil i weekenden. De har nemlig også begge klaret cuttet. 

Mark Haastrup ligger delt nummer 32 i en over par, mens Jeppe Huldahl deler 50. pladsen i tre over par.

Mark Haastrup vandt en turnering på challengetouren i 2008, og han vil formentlig gerne markere ti-året for sin sejr med en ny en af slagsen.

Jeppe Huldahl vandt også på challengetouren i 2008 og året efter vandt han på europatouren. Huldahl har været væk fra sporten et par år, og kan nu se frem til årets første præmiecheck på challengetouren (han har dog tidligere i år vundet pengepræmier på Nordic League Winter Series).

Jeppe Huldahl klarede cuttet med et enkelt slag, selvom han lavede bogey på tre af sine sidste fire huller. På et meget plettet scorekort havde Jeppe Huldahl 11 bogeys, en dobbeltbogey, otte birdies og en enkelt eagle over de første to dage.

Martin Ovesen og Morten Ørum Madsen missede cuttet med afstand.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer