Jensen eneste dansker i finalen med forsvarende mester i toppen | Golf.dk
Lasse Jensen leverede et stærk resultat ved Alfred Dunhill Championship i 2016 med en 11. plads, og nu er han klar til at jagte et stærk resultat igen i år

Foto: Getty Images

Jensen eneste dansker i finalen med forsvarende mester i toppen

07/10 - 2017 | Martin Rahbech

Så er man færdige med tredje runde ved Alfred Dunhill Links Championship, og top 60 er med i søndagens finalerunde på St. Andrews Old Course.

Top 60 var med på den delte 54. plads i -4, og her satte Lasse Jensen sig på den vigtige plads.

Han spillede lørdag på Kingsbarns og klarede den i par trods bogeys på sine to første huller. Det blev desuden til en bogey på 17. hul, men altså også tre birdies.

Med sin bogey på 16. kom der lidt tvivl om hans total i -4 rakte til en finaleplads, men da regnskabet skulle gøres op, var det nok.

Lasse Jensen er eneste dansker i finalen. Anders Hansen kæmpede stærkt for sagen og var i -5 efter 14 huller med tre birdies og en eagle på St. Andrews Old Course, men gassen gik af veteranens ballon med bogeys på 15. og 17. hul, og han endte med en total i par på 95. pladsen.

Thorbjørn Olesen havde de bedste muligheder for at gøre Lasse Jensen selskab i finalen, men bogeys på 16. og 18. hul på Carnoustie gav en rundescore i +1 og med en total i -2 manglede han altså de to slag for at nå finalen.

Thomas Bjørn og Lucas Bjerregaard var langt fra finalen og sluttede på en delt 124. plads i +3.

Med i finalen er Rory McIlroy, der spillede sin tredje runde i 68 slag (-4) og altså deler 52. pladsen med Lasse Jensen.

I toppen af stillingen har Tyrrell Hatton et solidt forspring på fem slag til Grégory Bourdy.

Tyrrell Hatton har imponeret med runder i 65 slag både fredag på Carnoustie og lørdag på Kingsbarns.

Torsdag spillede han på St. Andrews Old Course med en 68’er. Søndag venter St. Andrews Old Course endnu engang. 

Tyrrell Hatton har den fordel, at han er forsvarende mester ved Alfred Dunhill Links Championship.

- Sidste år var denne turnering er fantastisk øjeblik for mig. Det er godt at være tilbage, og jeg nyder mit første titelforsvar. Sidste år var en ny oplevelse. Jeg førte turneringen og gjorde et rigtig godt arbejde. Jeg gjorde mig selv vanskelig at fange og forhåbentlig kan jeg gøre det igen i morgen, sagde Tyrrell Hatton til europeantour.com.

Sidste år tog han et forspring på tre slag med til finalerunden og vandt med fire slag til andenpladsen.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer